Targul de Craciun online Invie Traditia: Peste 2000 de produse realizate in atelierele mestesugarilor populari (P)

Ca in fiecare an, in perioada Sarbatorilor de iarna, Invie Traditia, proiectul national de sustinere a mesterilor populari romani, organizeaza un targ de cadouri de Craciun.


La fel ca in anii precedenti, vizitatorii targului vor avea acces la peste 2000 de produse realizate in atelierele mestesugarilor populari din zonele principale de traditie ale tarii noastre.

La acestea se adauga si o selectie vasta de bunatati traditionale romanesti, articole vestimentare, ornamente si decoratiuni de Craciun, si multe altele. Targul va avea loc in perioada 1-22 decembrie 2023, online si offline.

Daca in anii precedenti targul a avut loc fizic, anul acesta organizatorul realizeaza un targ online, pentru a veni in sprijinul celor mai ocupati dintre noi. Astfel, cei de acasa vor putea accesa in cadrul targului urmatoarele categorii: Bunatati Traditionale Romanesti, Obiecte din atelierele mesterilor populari, Cosuri cadou de Craciun, Cadouri corporate, Coltul artizanilor tineri, Cadouri pentru bugete mici si Vestimentatie inspirata de traditie.

Pe langa produsele principale din cadrul targului, participantii au acces si la restul produselor adunate din toate colturile tarii, de la mesteri, artizani si producatori locali.

Organizatorul ofera posibilitatea de a personaliza cadourile, de a le trimite catre cei dragi din alte zone ale tarii, insotite de o felicitare, prin curier. Iar cei care doresc sa faca o plimbare sunt asteptati si in showroom-ul Invie Traditia de pe strada Mihai Eminescu, nr. 142, Sector 2, Bucuresti pentru o experienta inedita a traditiei romanesti.

Invie Traditia a luat nastere ca si proiect national dedicat mesterilor populari si producatorilor locali, precum si a pastrarii mestesugului traditional. Acesta isi propune sa documenteze si sa promoveze arta populara nascuta la sat, care inca este vie si foarte bogata in cele mai multe regiuni etnografice din Romania. (I.P.)

Leave a Reply