Ionut Nasleu iese la atac! Ce spune fostul director de la Piete SA Timisoara, dupa ce a fost acuzat ca-i instiga pe comercianti impotriva actualei conduceri

Fostul director SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, care a fost acuzat ca, in ultimul timp, a pus presiune pe societate si i-a incurajat pe pietari sa protesteze impotriva reformelor implementate de noua conducere, a comentat in stilul sau personal incendierea masinii de serviciu a directorului Mirel Pop.


„Nu sunt adeptul razbunarilor de acest gen, nu il cunosc pe dl. Mirel Pop, dar e regretabil ce s-a intamplat, focul se putea extinde si la casa, Doamne fereste de o tragedie. Eu fiind fost sportiv de sport de contact, rezolvam problema in ring, nu in afara lui. Mai mult, masina de serviciu trebuia sa stea la piete nu acasa la director, Curtea de conturi a lasat masura , deci directorul trebuie sa plateasca paguba…”, a transmis Nasleu, intr-un mesaj publicat pe Facebook.

De asemenea, fostul director spune ca va ajunge in instanta cu toti cei care l-au acuzat, indirect, ca ar sta in spatele atacului mafiot din noaptea de 5/6 decembrie.

„O sa va dau in judecata, USR! Curtea de Conturi a fost la Piete si nu a gasit nereguli. Voi, cei de la USR, o sa incepem un razboi. De azi, fight”, a mai scris Nasleu, ca replica la declaratia succesorului sau in functie, Mirel Pop.

Acesta i-a aratat cu degetul, intr-o incercare de a explica incendierea masinii sale de serviciu, ca de vina ar fi viceprimarul Cosmin Tabara si fostul sef de la Piete, Ionut Nasleu.

„Ce pot sa spun este ca fostul director care a fost demis si actualul viceprimar Cosmin Tabara au pus presiune continuu pe societate. Nu vorbesc din auzite, ci am dovezi clare, care spre sa fie de folos anchetatorilor. Inclusiv au fost in spatele unui asa zis protest care a fost organizat lunile trecute care urmare a faptului ca am majorat taxele cu rata inflatiei, asa cum era legal”, a declarat Mirel Pop, citat de Buletin de Timisoara.

De asemenea, si consilierul local Raul Ambrus l-a acuzat pe fostul sau coleg din PNL.

„Mirel Pop a avut si are toata sustinerea sa reformeze societatea. Dar, asa se intampla cand diverse grupuri de interese primesc sprijin din partea unor persoane cu functii din Primaria Timisoara, cum este viceprimarul Cosmin Tabara. Acesta nu doar ca a instigat prin minciuna si manipulare producatorii si comerciantii din piete chiar sa se revolte, ci a fost in spatele unor atacuri constante in presa locala“, a spus Raul Ambrus, citat tot de Buletin de Timisoara.

“Este un incident socant si inacceptabil. Eu am incredere maxima in institutiile abilitate nu doar cauza, ci si cine ar fi putut sa faca un astfel de lucru, pentru ca nu este clar daca are sau nu legatura cu faptul ca este directorul de la Piete. Pentru mine ramane foarte clar este ca indiferent de cine incearca cu astfel de violenta sa intimideze, sa santajeze, inca o data, nu am informatii, indiferent de asta noi ne luptam cu coruptia, pentru o administratie curata si Timisoara nu este un oras al violentei, al respectului si am incredere ca acest incident nu va ramane nepedepsit”, a declarat si primarul Dominic Fritz, care s-a ferit sa acuze pe cineva de atacul mafiot de la Timisoara. (G.I.)

One thought on “Ionut Nasleu iese la atac! Ce spune fostul director de la Piete SA Timisoara, dupa ce a fost acuzat ca-i instiga pe comercianti impotriva actualei conduceri

  1. Interlopul Nasleu probabil e cel mai capabil să recurgă la astfel de gesturi , având în vedere ca tot din anturajul lui au incendiat mașina ziaristului care vroiai să îl și omoare acum câțiva ani . Omul ăsta e în tovărășie cu toți interlopii și cele mai joase scursuri ale societății .

Leave a Reply