Moment istoric pentru sportul romanesc, la Timisoara: CUPA ROMANIEI LA PADEL, prima competitie de profesionisti

Moment istoric pentru sportul romanesc. In premiera, la Timisoara are loc CUPA ROMANIEI LA PADEL, cea dintai competitie profesionista care reuneste cei mai performanti sportivi practicanti ai acestui sport recunoscut oficial in tara noastra de curand. Astfel, in cateva zile ii vom cunoaste pe primii campioni nationali la padel.


In acest sfarsit de saptamana, Timisoara devine capitala padelului din Romania. In lupta pentru titlul national dar si pentru premiile generoase in bani, in CUPA ROMANIEI LA PADEL intra primi 12 jucatorii / divizie. Este vorba de sportivii cu cele mai multe puncte acumulate pe durata turneelor desfasurate pe parcursul intregului an 2023 in cadrul Circuitul Profesionist de Padel.

CUPA ROMANIEI LA PADEL se va desfasura in perioada 8 – 10 decembrie la PADEL CENTER Timisoara (strada Praga nr.6, Dumbravita), cea mai mare baza sportiva de padel din vestul tarii si singura cu terenuri omologate, furnizate de producatorul oficial pentru World Padel Tour.

Competitia va avea trei divizii de joc (1, 2 si 3) la masculin si o divizie feminina, iar premiile puse in joc insumeaza 5.100 de euro.

Duminica, dupa disputarea finalelor CUPEI ROMANIEI, vom cunoaste primii campioni nationali la padel, echipe care vor reprezenta tara noastra in competitiile internationale ce vor urma.

Astfel, in zilele in care Timisoara isi incheie programul de Capitala Europeana a Culturii, orasul de pe Bega bifeaza cel mai important eveniment sportiv al anului, care puncteaza orasul pe harta sportului profesionist romanesc.


Padelul este un real fenomen, sportul cu cea mai rapida crestere din lume, numarand peste 25 de milioane de jucatori la nivel mondial.

Meciurile, semifinalele si finalele CUPEI ROMANIEI LA PADEL vor putea fi urmarite live pe canalul YouTube si pe pagina de Facebook Circuitul Profesionist de Padel. (I.P.)

Leave a Reply