Impacare istorica pe scena concertului “Rock for Life” de la Timisoara: Muzicienii Nicu Covaci si Mircea Baniciu, din nou impreuna

Evenimentul de inchidere a Timisoara 2023 din aceste zile are loc in mai multe zone din oras. Organizatorii Flight Festival au invitat rockerii, joi seara, la Iulius Town, pentru „Rock for Life” si un show de lumini cu 250 de drone.


Pe scena au urcat legende ale rock-ului timisorean: Phoenix, Cargo, Mircea Baniciu si Implant Pentru Refuz, in cadrul unui concert care s-a desfasurat in parcarea VIP UBC3. Intrarea a fost gratuita, astfel ca zona amenajata pentru spectatori a fost plina ochi.

Ultimii care au urcat pe scena au fost cei de la Phoenix. In vara, la un concert sustinut de Mircea Baniciu la Timisoara, Nicu Covaci a acceptat sa urce pe scena alaturi de el, aratand ca cei doi muzicieni au ingropat securea razboiului. Acum a venit randul lui Nicu Covaci sa faca un gest de prietenie si l-a chemat pe scena, alaturi de Phoenix, pe Mircea Baniciu.

La final, spectatorii s-au bucurat de un show in aer liber, in cadrul „Light Up The Sky”, unde 250 de drone s-au sincronizat pe cer, intr-un „dans” inedit.

„Light Up The Sky” implica un grup de drone care zboara simultan si care sunt programate sa execute miscari si modele coregrafice, precum: forme geometrice, litere, figuri sau chiar sa creeze imagini, precum cladiri emblematice din Timisoara, dar si efecte luminoase in aer.

Iulius Town a fost unul dintre partenerii activi ai Timisoara 2023, in ansamblul mixed-use avand loc peste 20 de evenimente din cadrul Timisoara Capitala Culturala. (E.T.)

Sursa: ziuadevest.ro

 

Leave a Reply