„Fii bun, nu doar de Craciun!”, iar Iulius Town Timisoara te premiaza. Cadouri in valoare de peste 25.000 de euro (P)

Un catalizator al generatiilor, unde fiecare membru al familiei are parte de o experienta pe masura asteptarilor, un loc unde fiecare dorinta se poate indeplini, cu un pic de imaginatie si curaj. La Iulius Town lansam o noua provocare pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul: „Fii bun, nu doar de Craciun!”.


Pana pe 22 decembrie 2023, la Iulius Town premiem cele mai harnice ajutoare ale Mosului. Daca ai luat tot ce era pe lista, iar bonurile tale, toate din aceeasi zi, depasesc cumulat suma de 500 de lei, te asteptam la Centrul de Premiere, amplasat langa Centrul Info, unde primesti pe loc unul dintre cadourile pregatite special pentru tine: vouchere la Chantia, Nobila Casa, Yumm, dar si Cecuri Cadou in valoare de 50 de lei.

Iar daca bonurile tale ating pragul de 1.000 de lei, iti oferim pe loc vouchere la Pescada sau un Cec Cadou in valoare de 100 de lei. Nu uita, bonurile trebuie sa fie toate din aceeasi zi, iar premiile se ofera in limita stocului disponibil. Pentru mai multe informatii, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Iulius Town.

In acelasi timp, te inscrii automat in marea tombola, unde poti castiga unul dintre cele doua premii speciale: un fotoliu de masaj Komoder sau un sistem fotovoltaic. Extragerea va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 12.00, cand doi norocosi vor fi alesi aleatoriu de un soft special.

Valoarea totala a premiilor pe care Iulius Town le ofera in acest an este de peste 25.000 de euro.

In proiectul mixed-use Iulius Town ai parte de o intreaga experienta senzoriala, in special in aceasta perioada. Decoratiunile de Craciun, atmosfera care se simte in intreg proiectul, dar si serviciile pe care le punem la dispozitie te indeamna sa „Fii bun, nu doar de Craciun!”. Arata-le celor dragi ca ii apreciezi, iar noi te premiem! (I.P.)

 

 

Leave a Reply