CCIA Timis: Gala de Premiere a povestilor de succes din sistemul de invatamant profesional Romania-Ungaria (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, partener in cadrul Proiectului transfrontalier Romania-Ungaria “Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca” – JEDI, organizeaza marti, 12 decembrie 2023, cu incepere de la ora 10, in Sala Europa a Centrului de Afaceri al CCIA Timis (Bd. Eroior de la Tisa nr.22, et.1), Gala de Premiere a povestilor de succes din sistemul de invatamant profesional Romania-Ungaria.


Sunt invitati sa participe toti actorii implicati, reprezentanti ai companiilor, scolilor si centrelor de formare, elevi si profesori.

Evenimentul, un prilej de a celebra scolile si liceele cu rezultate remarcabile, isi propune sa promoveze in randul actorilor locali, beneficiile invatamantului profesional si dual, si sa stimuleze sprijinirea acestei forme de invatamant care reprezinta cheia unei societati de succes din viitor.

Agenda evenimentului:

10:00-10:30 – Primirea participantilor

10:30-12:00 – Festivitatea de premiere

12:00-13:00 – Networking buffet

Proiectul JEDI, finantat prin Programul Interreg V-A Romania-Ungaria 2014-2020, este destinat cresterii gradului de ocupare a fortei de munca in regiunea transfrontaliera Romania-Ungaria, prin crearea conditiilor favorabile pentru o piata a muncii echilibrata pe termen lung.

Partenerii de proiect sunt: Agentia de Dezvoltare a Euroregiunii Dunare-Cris-Mures-Tisa, Episcopia Romano-Catolica Szeged-Cenad si Agentia de Dezvoltare Regionala si Eurointegrare Homokhát, de partea maghiara si Consiliul Judetean Timis si CCIA Timis – de partea romana.

Informatii suplimentare la tel. 0721 896 961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Badulescu – manager de proiect. (I.P.)

Leave a Reply