Comisari de la Protectia Consumatorilor Timis, agresati de proprietarul unui motel din Caras-Severin. Afaceristul s-a enervat din cauza sanctiunilor

O echipa de inspectori de la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Vest Timis a fost agresata la un motel din Caras-Severin, dupa ce a constatat nereguli grave la bucatarie si in camere! Oficialii au hotarat sa il inchida, iar proprietarul cladirii a devenit violent dupa ce nu a reusit sa ii induplece sa dea sanctiuni mai blande.


Agresorul, un barbat de 73 de ani, si-a iesit din minti cand a aflat ca urmeaza sanctiuni aspre. A inceput sa loveasca si sa le injure pe cele doua inspectoare.

Loviturile repetate vin dupa ce proprietarul cladirii a incercat minute in sir sa induplece inspectoarele sa renunte la sanctiuni.

Inspectoarele OPC au descoperit ca motelul Silvia din Sadova Veche, comuna Slatina-Timis, era un pericol pentru turisti. La bucatarie au gasit carne si paine expirate, iar printre farfurii erau excremente de rozatoare. Iar tencuiala din camere avea o multime de fisuri. Cearceafurile si perdelele erau rupte sau patate, iar saltele ingalbenite.

Din cauza loviturilor, inspectoarea s-a ales cu mana fisurata si spune ca va depune plangere pe numele barbatului.

Pe Internet, motelul promitea un sejur fara griji, cu incaperi ingrijite si o piscina unde oaspetii se pot relaxa. Protectia Consumatorului a decis oprirea temporara a activitatii si a dat 8.000 de lei amenda.

Anul acesta, inspectorii au inmultit controalele. Intr-o singura luna, au dat amenzi de aproape 90.000 de lei si au inchis 8 unitati de cazare din Targoviste, din cauza mizeriei. Lucru imposibil de vazut online, unde majoritatea turistilor isi rezerva vacantele. (V.E.)

Sursa: ziuadevest.ro

Leave a Reply