Vino sa te intalnesti cu Mos Craciun si sa descoperi decoratiunile spectaculoase din acest an, la Iulius Town Timisoara! (P)

Iulius Town este invaluit de magia Craciunului, iar tematica de anul acesta vine cu o provocare speciala: cu ce ajungi la Mos Craciun? Decoratiunile pe care le vei descoperi in Iulius Town „te transporta” catre Polul Nord cat ai clipi, folosind un combustibil magic: imaginatia. Cei mici se vor putea intalni cu Mos Craciun in Iulius Town, iar cei mai mari sunt asteptati la Targul de Craciun, de unde pot lua daruri unice pentru cei dragi. Vino in Iulius Town si descopera surprizele pregatite pentru tine!


In fiecare an, Iulius Town abordeaza cate o noua tematica de sarbatori, in jurul careia graviteaza toate decoratiunile de sarbatori pe care curiosii le descopera in intreg ansamblul. De data aceasta te provocam sa iti lasi imaginatia „sa te duca in Laponia”. Fie ca alegi calea aerului, in balonul cu aer cald din piateta Intersport, fie mijloace de transport alternativ sau chiar un camion, cum este cel reinterpretat de la baza bradului din Atrium, cu siguranta vei gasi calea catre Mosul. Vino in Iulius Town si descopera decoratiunile cu tematica inedita din acest an!

Dupa ce parcurg drumul pana in satul elfilor, cei mici sunt asteptati de Mos Craciun in Atriumul Iulius Town. In acest weekend, 16 – 17 decembrie, Mosul va fi prezent in intervalul orar 12 – 14 si 17 – 20. In perioada 18 – 22 decembrie, simpaticul batranel va asculta poeziile celor mici in intervalul orar 18 – 20,30. Sambata, 23 decembrie, este ultima zi in care Mos Craciun va mai fi prezent in Atrium, in intervalele orare 12 – 14 si 17 – 20.

Cat cei mici discuta cu Mosul, parintii sunt invitati sa descopere Targul de Craciun de la demisolul Iulius Town. Pana pe 23 decembrie, gasesti inspiratie de cadouri pentru cei dragi tie: decoratiuni, sticla pictata, lumanari parfumate, tablouri, cosmetice naturale, jucarii textile, dulciuri de sezon, bijuterii, felicitari si multe altele.

Pentru a incheia o zi perfecta cu vibe de Craciun, dupa sesiunea de shopping si discutia cu Mosul, toata familia este asteptata la patinoarul Iulius Town din parcarea VIP – UBC 0.

Creati-va amintiri din sezonul magic si bucurati-va de momentele pe gheata alaturi de cei dragi! Arena de gheata are sesiuni de patinaj de luni pana vineri in intervalul orar 14 – 22, iar sambata si duminica de la ora 12.00 pana la 22.00. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul Iulius Town.

In aceasta perioada, in Iulius Town vor avea loc mai multe serbari de Craciun, iar tu poti sa vii sa asculti cantecelele pregatite pentru Mos Craciun. Iar pe 17 decembrie Teatrul de Papusi va pune in scena piesa „Visul Omului de Zapada”. Intrarea este gratuita pentru toti copiii. (I.P.)

Leave a Reply