VIDEO / Corul Avocatilor din Baroul Timis, concert caritabil de colinde la Catedrala Ortodoxa Sarba din Timisoara

Catedrala Ortodoxa Sarba din Piata Unirii, din Timisoara, a gazduit, marti, 19 decembrie, orele 19, concertul caritabil de colinde sustinut de Corul Avocatilor din Baroul Timis, sub bagheta doamnei dirijor Mihaela-Codruta Niculescu.


Corul Avocatilor s-a reunit si in acest al saptelea an de la infiintare, pentru traditionalul concert caritabil de Craciun.

Concertul de anul acesta, aflat la cea de-a saptea editie, se alatura si suitei de evenimente de incheiere a Capitalei Europene a Culturii, atat prin daruirea colegilor de cor, precum si prin receptivitatea publicului timisorean.

Donatiile colectate cu ocazia editiilor precedente au ajutat multi copii bolnavi sau nevoiasi, prin intermediul Fundatiei United Way, motiv pentru care sustinem cu entuziasm un nou concert sub bagheta doamnei dirijor Mihaela-Codruta Niculescu. De aceasta data, partenerul charity al concertului este Asociatia Copii si Zane.

Bucuria de a canta a fost amplificata de ospitalitatea gazdelor, prin dl. Vicar dr. Marinco Marcov si Pr. Iota Nestorovici, precum si de invitatii care au onorat acestasta editie.

„Speram ca atmosfera pe care o vom crea sa fie un indemn sa ne bucuram unii de altii, precum si sa contribuim la ameliorarea vietilor unor copii cu afectiuni de autism”, a declarat initiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Solistii din acest an au fost Claudia Azgur, Maria Istrate, Ivana Micin si Paul Ciucur.

La toaca si clopot a fost Luca Nicolae Niculescu, iar acompaniamentul de pian a fostt asigurat de Laura Leontiuc. Prezentarea evenimentului si recitarea unor poezii de Radu Gyr au fost realizate de doamna Adina Motica.

Organizatorul concertului a fost Asociatia Sunetul Legii. Donatiile se pot face, in continuare, in contul bancar in lei al Asociatiei Copii si Zane (RO05BACX0000000982582000 Unicredit Bank).

(I.P.)

Credit video: Adriana Stoicescu

Leave a Reply