Judecatoarea Dica Maria Cristina, numita in functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara. VEZI nota cu care a castigat concursul organizat de CSM

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a validat, in sedinta de ieri, rezultatele concursului sau examenului pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor la curti de apel, tribunale si judecatorii. Astfel, incepand de astazi, noul presedinte al Curtii de Apel Timisoara este judecatoarea Dica Maria Cristina (foto), presedinta Sectiei litigii de munca si asigurari sociale.


„Numirea in functiile de conducere pentru care au candidat judecatorii care au obtinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul desfasurat in perioada septembrie-decembrie 2023, conform anexei nr. 1, incepand cu data de 06.01.2024, cu exceptia candidatului pentru functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara, a carui numire va fi incepand cu data de 20.12.2023”, se mentioneaza in Ordinea de zi solutionata din 19.12.2023.

Media notelor cu care Dica Maria Cristina a castigat concursul de avansare in functie este 9,55, in timp ce actualul presedinte al instantei, judecatorul Mircea Cretu, care a demisionat din functie in timpul concursului, a obtinut doar 8,96.

Sa mai spunem ca judecatoarea Dica Maria Cristina este mama campionului la tenis de camp Nini Dica, dar si a campioanei la dans sportiv, Ana-Maria Dica (foto), actualmente studenta la Medicina. (G.I.)

3 thoughts on “Judecatoarea Dica Maria Cristina, numita in functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara. VEZI nota cu care a castigat concursul organizat de CSM

  1. Așa notă și așa copii campioni o recomandă!?
    Să vedem cat de corectă și profesionistă o să fie.

  2. Toate funcțiile acestea sunt numiri politice, nu ne amăgiți cu note din burta. Nu ne interesează niciun campion, sunteți niște corupți. Cu d-l Crețu ce ați avut, mai corupților?

  3. Mafia PSD in frunte cu Grindeanu isi intaresc pozitia prin numirea acestei femei in fruntea Curtii de APel Timisoara. Ce vorbim de concurs, de note, de independenta juridica….etc , abureli pentru prosti. Grindene esti prost ca gardul! Si Basescu a numito pe Keovesi la DNA si apoi ia bagat pe cei ami apropiati la puscarie iar el a scapat cu greu! In viata aceste lucruri se intorc. Cu Cretu a fost simplu, nu a stiut la ce masa sa cânte! 😂😂

Leave a Reply