Dorintele de Craciun a peste 300 de copii din medii defavorizate, indeplinite de comunitatea United Business Center din ansamblul Iulius Town

Angajatii United Business Center (UBC) din Iulius Town au adus zambete pe chipurile a 335 de copii din medii defavorizate din proximitatea Timisoarei, pentru ca bradul de Craciun care indeplineste dorinte a fost impodobit si in acest an. Scrisorile copiilor mai putin norocosi au ajuns la cei din UBC, iar ei l-au ajutat pe Mos Craciun sa le duca daruri celor mici.


Cei mai fericiti de Craciun sunt cu siguranta copiii, care asteapta nerabdatori sa vada ce daruri le aduce Mosul. Pentru 335 de copii din centrele de plasament – Casa Olarului Timisoara – Fundatia Umanitara Chosen, Asociatia Crestina For Help Timisoara, Casa de tip familial Sfantul Mihail Sacalaz, Casa de tip familial  Casa Andrei, Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara, Centrul Ioana Antida Lugoj, Centru de plasament Lugoj, Centru de plasament Nadrag, Centru de plasament Gavojdia, precum si copiii din familii cu dificultati financiare din comunele Tomesti, Pietroasa, Curtea, Faget si Timisoara – Mos Craciun a ajuns mai devreme si le-a adus pe langa cadourile dorite si un strop de fericire, in preajma sarbatorilor.

Si anul acesta, spiridusii au fost angajatii de cladirile de birouri din ansamblul mixt Iulius Town, care au primit scrisorile cu gandurile celor mici si le-au indeplinit dorintele. Comunitatea din UBC s-a mobilizat si a trimis catre cei mici hainute de iarna, mingi de fotbal, papusi, role, masinute, jocuri educative si carti. Copiii nu au uitat sa ii aminteasca Mosului ca au fost cuminti in acest an.

Campania „Bradul Dorintelor” a fost organizata de United Business Center impreuna cu Asociatia Action for People.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis si Politia Locala a muncipiului Timisoara precum si copiii de la Asociatia Evanghelistica si de Caritate ”Isus Speranta Romaniei” din Timisoara au adus astazi la sediul ITM TIMIS spiritul sarbatorilor de iarna prin mesajul colindelor care vestesc nasterea Mantuitorului.

Le multumim pentru bucuria transmisa si buna colaborare interinstitutionala! (I.P.)

 

Leave a Reply