FLAGRANT! Un barbat a fost retinut de procurori, in timp ce incerca sa mituisca doi politisti cu suma de 1.000 de euro

Un barbat care a incercat sa ofere suma de 1.000 de euro unor politisti, dupa ce fost depistat la volan sub influenta bauturilor alcoolice, a fost retinut de procurori si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru dare de mita.


In noaptea de 28 spre 29 decembrie in urma unui denunt telefonic, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, cu sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Brasov, au surprins in flagrant o persoana fara calitate speciala care a oferit suma de 1.000 de euro cu titlu de mita catre doi politisti din cadrul Politiei Municipiului Brasov – Sectia 3 Politie.

Anterior, cei doi politisti il surprinsesera pe barbat in timp ce conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie, din municipiul Brasov, avand o concentratie alcoolica de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar scopul mitei era acela de a-i determina sa nu constituie un dosar penal pe numele acestuia pentru infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si sa nu ia masurile legale ce se impun in astfel de cazuri”, se arata intr-un comunicat transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov.

Conform sursei citate, fata de barbat s-a retinut comiterea infractiunii de dare de mita si s-a luat masura retinerii pe o durata de 24 de ore. (V.E.)

 

Leave a Reply