Record de vizitatori: Expozitia Brancusi de la Timisoara, peste 100.000 de rezervari in doar trei luni de la deschidere

Muzeul National de Arta Timisoara anunta un numar impresionant de rezervari la expozitia „Brancusi: surse romanesti si perspective universale”.


„Suntem coplesiti de numarul impresionant de vizitatori care au vizitat deja sau isi doresc sa viziteze expozitia „Brancusi: surse romanesti si perspective universale”.

De la deschiderea ei, in 30 septembrie 2023, si pana acum, expozitia se bucura de un mare succes, avand peste 100.700 de rezervari. De asemenea, ne bucuram sa aflam ca expozitia „Brancusi: surse romanesti si perspective universale” este reflectata la superlativ si in studiul IRES 2023, membru al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research)”, scriu reprezentantii Muzeului pe Facebook.

In acest sondaj, evenimentele care au avut loc sub egida „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii 2023” au fost optiunile a peste un sfert dintre romani (29%) pentru a reprezenta „evenimentul anului 2023 in Romania”, iar printre aceste evenimente se afla si expozitia Brancusi

Expozitia este deschisa pana la 28 ianuarie 2024, dupa urmatorul program:
miercuri – duminica: 10 – 20 deschis

luni si marti, precum si zilele de 31 decembrie 2023 si 1-2 ianuarie 2024: inchis

Miercuri, 3 ianuarie, fiind prima miercuri din luna, intrarea la expozitia „Brancusi: surse romanesti si perspective universale” este gratuita.

Biletele se pot achizitiona, in limita capacitatii disponibile, doar de la casieria muzeului.

Expozitia „Brancusi: Surse romanesti si perspective universale” este organizata de Muzeul National de Arta Timisoara, Fundatia Art Encounters si Institutul Francez din Romania, fiind finantata de Consiliul Judetean Timis. (I.P.)

Leave a Reply