Record de audienta! Un avocat din Baroul Timis, invitatul a patru televiziuni nationale, intr-o singura zi

Avocatul timisorean Cosmin Bolosin a devenit o prezenta obisnuita in studiourile televiziunilor centrale, fiind cautat de producatorii de talk-show-uri pentru comentariile sale pertinente si discursul direct, fara ocolisuri.


In acest context, saptamana trecuta, Cosmin Bolosin a bifat un adevarat record de audienta, fiind prezent, live sau telefonic, la nu mai putin de patru televiziuni nationale.

“Am fost la 4 televiziuni de stiri: Antena 3, B1, Realitatea TV si Romania TV. E prima oara cand merg la patru televiziuni intr-o zi. Nu a fost vorba despre interventii scurte, de natura juridica, ci despre dezbateri pe diverse teme publice, in cadrul carora am avut declaratii consistente, am intrat in dialog cu ceilalti invitati, pana la 30 de minute. La o singura televiziune am discutat despre accidentul de la Caransebes, cu soferul teribilist care a ucis doua persoane, sot si sotie, in rest, dezbateri pe temele de interes propuse de realizatori”, ne-a marturisit avocatul din Baroul Timis.

De altfel, ca o confirmare a aprecierii de care se bucura din partea producatorilor si realizatorilor de emisiuni de la televiziunile centrale, Cosmin Bolosin a fost invitat la filmarile pentru revelionul Romania TV, petrecerea speciala cu sampanie si confetti care va fi difuzata in ultima noapte din an. (E.T.)

Leave a Reply