Un ofiter de politie din Resita este cercetat de procurori, dupa ce a accidentat o femeie cu autospeciala de serviciu

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua ancheta sub coordonarea unui procuror, dupa ce un echipaj de Politie aflat in misiune, care avea semnalele acustice si luminoase pornite, a lovit o femeie de 79 de ani care traversa o strada din Resita, la aproximativ doi metri de trecerea de pietoni.


”Astazi, la ora 10,15, Politia Municipiului Resita a fost informata de catre un ofiter de politie din cadrul Serviciului Criminalistic despre faptul ca, in timp ce se deplasa in misiune, cu autospeciala de serviciu, pe strada Sportului din Resita, a acrosat o persoana.

Echipa operativa ce s-a deplasat la locul evenimentului a stabilit ca, in timp ce politistul in varsta de 24 de ani conducea o autospeciala de serviciu, pe strada Sportului, din directia bulevardul A.I. Cuza catre strada Petru Maior, deplasandu-se in misiune, in vederea efectuarii cercetarii la fata locului a unui accident rutier produs pe strada I.L. Caragiale din Resita, in zona trecerii pentru pietoni de pe strada Sportului, la aproximativ 2 metri de trecerea pentru pietoni, ar fi surprins si acrosat o femeie de 79 de ani, angajata in traversarea strazii”, a transmis, dumunica, IPJ Caras-Severin.

In urma accidentului a rezultat ranirea femeii, care a fost transportata la spital.

”Politistul a fost testat cu privire la consumul de alcool si substante psihoactive, stabilindu-se ca nu se afla sub influenta alcoolului sau a drogurilor. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar cercetarile sunt continuate de politisti, sub coordonarea procurorului”, a precizat IPJ Caras-Severin. (V.E.)

Leave a Reply