Masina unui jurnalist a luat foc in noaptea de Revelion, in timp ce acesta se afla la volan. “Am avut foarte mare noroc!”

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a trecut prin momente de panica in noaptea de Revelion, cand masina i-a luat foc in mers, pe drumul dintre Predeal si Rasnov.


Jurnalistul de investigatii a povestit, la Antena 3 CNN, cum s-a intamplat totul. Din fericire, pompierii au intervenit rapid si, astfel, a fost evitat un posibil dezastru.

“Ma aflam pe drumul dintre Predeal si Rasnov, nu am vrut sa merg prin Brasov pentru ca este mai aglomerat, iar cand m-am uitat in spate, am vazut ca era ceata.

M-am gandit cum poate sa fie ceata in spatele masinii si in fata nu, apoi mi-am dat seama ca este fum. Am avut foarte mare noroc ca ma aflam cam la un kilometru de serpentine. Daca ma nimeream acolo, era destul de rau!

Am gasit un mic refugiu, unde am reusit sa scot masina. Evident, am sarit imediat din masina, am deschis capota si usile. Deja ma ineca fumul. Am scos geanta din portbagaj si am sunat la 112″, a povestit el, la Antena 3 CNN.

Jurnalistul a laudat felul in care au actionat pompierii din Predeal, care s-au asigurat ca nimeni nu este in pericol.

“Dupa nici 10 minute, au aparut pompierii, politistii si un echipaj SMURD si s-au apucat de treaba. Vreau sa subliniez faptul ca pompierii chiar isi fac treaba.

Desi era Anul Nou, au stat pana au vazut ca nu mai iese niciun fir de fum din masina, pentru ca erau si niste copaci in apropiere si un gard de lemn. Masina este de dat la fiare vechi. Sperietura a fost mare!”, a spus  Sorin Ovidiu Balan, la Antena 3 CNN. (I.P.)

Sursa: Antena 3 CNN

Leave a Reply