Politistii au facut ravagii pe sosele, in ultima zi din an! Peste 350 de permise retinute de la soferi aflati sub influenta alcoolului, a drogurilor sau cu alte probleme

Peste 350 de soferi au ramas fara permis, in 31 decembrie, in urma actiunilor organizate de Politia Romana in toata tara.


Angajatii din structurile operative au intervenit, in ultimele 24 de ore, la 4.443 de evenimente in sprijinul cetatenilor, 3.014 fiind pe linie de ordine publica, iar 1.429 situatii de urgenta, a anuntat IGPR.

Politistii rutieri au fost prezenti pe principalele artere de drum pentru fluidizarea traficului si prevenirea accidentelor.

Au retinut, in vederea suspendarii dreptului de a conduce, 369 de permise (dintre care 60 pentru consum de alcool si 9 pentru consum de droguri sau alte substante interzise). De asemenea, au fost retrase 187 de certificate de inmatriculare.

La nivelul structurilor de politie au fost semnalate 899 de posibile infractiuni, aproximativ 23,2% dintre acestea fiind sesizari din oficiu.

Totodata, echipajele de ordine publica, aflate in executarea atributiilor de serviciu, au prins in flagrant 277 de autori de infractiuni, care au savarsit 274 de fapte penale.

Duminica au fost dispuse masuri preventive pentru 27 de persoane si au fost depistate 8 persoane urmarite national sau international.

In indeplinirea misiunilor ce le revin, politistii si jandarmii au constatat 4.337 de contraventii pentru care au aplicat amenzi in valoare de aproape 1,8 milioane de lei.

Leave a Reply