PE SURSE: Un avocat din Baroul Timis, acuzat ca a impuscat un caine in intravilanul comunei Costeiu

Avocatul Bogdan Panduru, fiul fostului inspector sef al IPJ Timis, generalul (r) Iosif Panduru, este acuzat ca a impuscat un caine, in timpul unei partide de vanatoare organizata de grupa Belint.


Potrivit unor informatii primite la redactia Impact Press, proprietarul cainelui impuscat de avocatul din Baroul Timis ar fi sunat la 112 pentru a reclama incidentul, iar intr-o postare live pe Facebook ar fi spus ca detine si imagini video din momentul incidentului.

Ulterior, acesta a sters postarea, insa unii tovarasi de vanatoare ar fi salvat discursul. Reproducem integral textul primit la redactia Impact Press, urmand sa solicitam un punct de vedere si de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis.

In data de 02.01.2024 a fost organizata o vanatoare la grupa Belint din cadrul AJVPS Timis. In timpul vanatorii, se pare ca unul dintre vanatori, pe nume Panduru Bogdan, ar fi impuscat un caine in intravilanul satului Paru.

Proprietarul cainelui, domnul Adrian Agrigoroaei a gasit cainele impuscat si a sunat la 112, fiind chemata politia pentru nerespectarea prevederilor legale privind vanatoarea in intravilan si ucidere de animale fara drept. Acesta sustinea, intr-un live pe platforma Facebook, ca are si filmari cu evenimentul, una din camerele de pe casa surprinzand evenimentul.

Dar, se pare ca domnul Panduru Bogdan a intervenit intre timp, deoarece domnul Adrian a sters postarea de pe Facebook.

Aveti alaturat poza cu cei care au participat, ieri, unde se poate vedea si domnul Panduru si printscreen cu postarea care a fost pe Facebook”.

Pana la ora redactarii acestui articol, inca nu am reusit sa obtinem un punct de vedere de la avocatul Bogdan Panduru. Vom reveni… (V.E.)

Leave a Reply