Un sofer a fost incatusat si amendat cu aproape 6.000 de lei, dupa ce a refuzat sa plece de la coada formata la fast food-ul McDonald’s

Un sofer a fost incatusat chiar in prima zi a anului 2024, in centrul municipiului Suceava, dupa ce a refuzat sa-si mute masina cu care se afla in coada de la fast food-ul McDonald’s.


Tanarul de 21 de ani, din Vicovu de Jos, aflat la volanul unui Mercedes cu numere provizorii, se afla in Suceava pentru a-si cumpara mancare de tip fast food.

La un moment dat, pentru ca erau atat de multe masini, un sens de mers de pe bulevardul Ana Ipatescu a fost blocat. La fata locului au intervenit politistii de la Rutiera, care le-au cerut soferilor sa degajeze zona si sa nu blocheze circulatia, precum si anumite intersectii.

Cum tanarul din Vicovu de Jos a refuzat sa urmeze indicatiile politistilor, acestia au recurs la forta si l-au imobilizat si incatusat, iar ulterior l-au condus la sediul Politiei.

In urma cercetarilor, soferul – care era incepator – a fost lasat pieton pentru o perioada de 30 de zile.

Mai mult, el a primit si amenzi in valoare totala de 5.945 de lei pentru nerespectarea indicatiilor unui politist rutier, blocarea intersectiei, dar si alte abateri la regimul rutier. (V.E.)

Leave a Reply