Magistratul timisorean Nasz Csaba Bela, repartizat intr-un complet de 5 judecatori la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a desemnat, miercuri, prin tragere la sorti, membrii completurilor de cinci judecatori care vor functiona in anul 2024, atat in materia penala, cat si in cea civila.


„In temeiul prevederilor art.36 alin. (4) si (7) din Legea nr.304/2022 privind organizarea judiciara si art.45 din Regulamentul privind organizarea si functionarea administrativa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, republicat, si in conformitate cu prevederile hotararii de colegiu, la data de 03.01.2024, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-a procedat la tragerea la sorti a componentei completurilor de 5 judecatori, precum si a listelor de permanenta aferente, rezultatele tragerii la sorti fiind aprobate prin Hotararea nr. 2 din 03 ianuarie 2024 a Colegiului de Conducere”, a transmis ICCJ.

Astfel, in urma tragerii la sorti, Completul 1 penal este format din: Ioana Bogdan, Elena Barbu, Constantin Epure, Valeria Lavinia Lefterache, Lucia Tatiana Rog.

Completul 2 penal este compus din: Dan Andrei Enescu, Simona Elena Cirnaru, Adriana Ispas, Eleni-Cristina Marcu, Valentin Chitidean.

De asemenea, au fost trasi la sorti membrii a doua completuri in materie civila.

Structurile pe zona de civil

Completul 1 civil este format din: Andreea Marchidan, Bogdan Cristea, Lavinia Dascalu, Maricel Nechita, Virginia Dumineca.

Completul 2 civil este format din: Zamfir Lucian Catalin Mihai, Daniel Severin, Mariana Hortolomei, Carmen Sandu-Necula, Nasz Csaba Bela. (I.P.)

Leave a Reply