Un preot care se grabea cu sfintirea caselor de Boboteaza a provocat un accident rutier si a fugit de la locul evenimentului

Un preot a lovit cu masina un barbat, grabit sa sfinteasca casele de Boboteaza, in Maramures. Parintele a fugit de la locul accidentului


Un barbat in varsta de 68 de ani dintr-o comuna din Maramures a fost lovit cu masina de un preot care se grabea sa mearga la sfintitul caselor de Boboteaza. Soferul a parasit locul accidentului.

Accidentul grav a fost produs de un preot, pe o sosea din comuna Oncesti, judetul Maramures. Acesta a lovit cu masina un barbat de 68 de ani, apoi a fugit de la locul accidentului.

Intreaga intamplare a fost surprinsa pe camerele de supraveghere si se vede cum imediat dupa impact preotul isi continua linistit drumul.

Dupa accident, barbatul ranit a fost transportat imediat la spital pentur ingrijiri, iar la scurt timp dupa accident a fost identificat si soferul fugar.

Acesta din urma a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero, i-au fost prelevante inclusiv probe biologice la spital.

Din primele informatii se pare ca preotul se grabea sa ajunga intr-un oras din apropiere pentru sfintirea caselor de Boboteaza. Pe numele lui a fost deschis dosar penal. (V.E.)

 

Leave a Reply