Cine sunt judecatorii propusi pentru delegarea in functiile de vicepresedinti la Curtea de Apel Timisoara

Numita in functia de presedinte al Curtii de Apel Timisoara, in urma cu doua saptamani, judecatoarea Dica Maria Cristina si-a ales echipa cu care intentioneaza sa conduca activitatea instantelor banatene.


Astfel, in sedinta din 10 ianuarie, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie propunerile de avansari in functii formulate de Dica Maria Cristina, urmand ca acestea sa fie validate sau, in cazul unor probleme in fisele de cadre, sa fie amanate sau respinse.

Primul pe lista inaintata CSM este judecatorul Radu-Horia Herciu, care este propus pentru delegare in functia de vicepresedinte, la fel ca si judecatorul Patru Razvan-Florin, recomandat pentru cealalta functie de vicepresedinte.

Judecatoarea Panaitescu Raluca-Alexandrina, care in mandatul de presedinte al judecatorului Mircea Cretu s-a ocupat de relatia cu presa, este propusa pentru delegare in functia de presedinte al Sectiei litigii de munca si asigurari sociale.

De asemenea, judecatoarea Dobrin Lucica este propusa pentru delegare in functia de presedinte al Sectiei I civile. (G.I.)

Leave a Reply