Accident grav cu BMW pe o strada din localitatea timiseana Jebel. O soferita nu a acordat prioritate de trecere si a pus in pericol viata a 9 persoane

Accident grav, in aceasta dupa-amiaza, pe o strada din localitatea Jebel, provocat de o soferita in varsta de 46 de ani. Nu a acordat prioritate de trecere la o intersectie nedirijata si a fost lovita de un tanar care conducea un BMW.


Potrivit ISU Timis, in accidentul rutier au fost implicate 9 persoane, rezultand 3 victime. Doi adulti si un minor au fost transportati la spital de catre echipajele medicale, in stare constienta si cooperanta, prezentand politraumatisme.

Imediat dupa producerea accidentului, au fost alertate Sectia de Pompieri Deta si Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara si s-a intervenit la locul evenimentului cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, doua ambulante SMURD, dintre care una cu medic, si o ambulanta SAJ.

„O femeie, in varsta de 46 de ani, a condus un autoturism pe o strada secundara din localitatea Jebel, iar la o intersectie nedirijata cu o alta strada secundara din localitate, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat, in varsta de 21 de ani. In urma impactului au fost raniti trei pasageri din autoturismul condus de femeie, respectiv un baiat in varsta de 12 ani si doua femei in varsta de 24 si 47 de ani. Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a transmis IPJ Timis. (V.E.)

Foto: ISU Timis

Leave a Reply