IULIUS aduce brandul Lefties al Grupului Inditex in proiectul mixed-use Iulius Town din Timisoara (P)

Cunoscutul brand Lefties, parte a Grupului Inditex, una dintre cele mai mari companii de retail de moda din lume, va deschide anul acesta, in proiectul mixed-use Iulius Town Timisoara, cel de-al doilea Digital Store din Romania, pe o suprafata de 5.000 mp.


Viitoarea inaugurare a magazinului Lefties din Timisoara va continua parteneriatul solid dintre IULIUS si Inditex, majoritatea brandurilor grupului spaniol fiind prezente in toate cele cinci proiecte ale IULIUS din tara. Inaugurat in 2019, in urma unei investitii de peste 442 milioane de euro, Iulius Town este primul proiect mixed-use din vestul tarii si include cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, de peste 102.000 mp, 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice, un hub office, numeroase servicii si o gradina urbana.

Odata cu deschiderea celui de-al doilea Digital Store, Lefties, brandul Grupului Inditex cu moda la preturi accesibile pentru intrega familie, va oferi timisorenilor o experienta de shopping integrat, punand la dispozitia acestora ultimele tendinte in fashion si cele mai noi tehnologii din retail, pe o suprafata generoasa de 5.000 mp.

„Anul 2024 va fi foarte dinamic in reteaua IULIUS. La Timisoara, vom avea doua intrari majore si nu ne vom opri aici, pentru ca ne dorim sa aducem in proiectele noastre cele mai dorite branduri. Cu siguranta, ne atingem acest obiectiv prin parteneriatul cu Lefties, un concept nou si foarte inovativ, ce va castiga votul publicului nostru cosmopolit si mereu in cautare de noi experiente. Extindem, astfel, parteneriatul cu Grupul Inditex, care ne este alaturi de peste 15 ani, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Si noi, si Inditex ne dorim sa ne surprindem in permanenta clientii cu solutii de shopping creative si inedite, iar Lefties se inscrie cu succes in aceasta tendinta”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„Ne bucuram sa fim parte din proiectele dezvoltate de IULIUS si sa fim prezenti cu un numar cat mai extins de branduri deja consacrate ale Grupului Inditex. Cu aceasta colaborare, completam portofoliul cu Lefties, al carui model de afaceri integreaza proiectarea, fabricarea, distributia si vanzarea produselor sale, cu scopul de a raspunde cerintelor exigente ale clientilor in ceea ce priveste creativitatea, designul si calitatea. Mai mult decat atat, oferta brandului este intregita de experienta imersiva pe care o ofera Digital Store-ul Lefties, ce se traduce prin inovatie si trenduri de ultima generatie”, declara reprezentantii Inditex.

Despre Lefties

Lefties, brand consacrat la nivel international, prezent in 16 tari, a intrat pe piata locala in octombrie 2023, Romania fiind prima tara din Europa Centrala si de Est in care brandul este prezent. Magazinul gazduieste colectiile si ultimele tendinte in moda pentru intreaga familie – femei, barbati, fete, baieti si bebelusi – la cele mai accesibile preturi, dar si produse de beauty, tehnologie si papetarie. Oferta magazinului este completata de serviciile experientiale, care reinterpreteaza conceptele de shopping traditional, aducandu-le intr-o alta dimensiune, facand, astfel, din mersul la cumparaturi o experienta distractiva si, totodata, imersiva.

Lefties face parte din Grupul Inditex, unul dintre cele mai mari grupuri de retail de moda din lume. Modelul sau de afaceri integreaza proiectarea, fabricarea, distributia si vanzarea produselor sale, cu scopul de a raspunde cerintelor exigente ale clientilor in ceea ce priveste creativitatea, designul si calitatea.

Despre Iulius Town

Iulius Town Timisoara este, dupa Palas Iasi, al doilea proiect de regenerare urbana dezvoltat de compania IULIUS. Inaugurat in 2019, in urma unei investitii de 442 de milioane de euro, realizata de IULIUS si Atterbury Europe, proiectul include atat cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, cat si cel mai extins hub de birouri din Vestul tarii.

  • 102.000 mp retail, 450 de magazine, cafenele si restaurante tematice

  • 12 sali de cinema * primul concept cinema VIP (cina si film all inclusive) din afara Capitalei

  • centru de fitness * piscina semiolimpica

  • gradinita si scoala primara

  • parc * carusel venetian * piatete evenimente * lac

  • 4 cladiri office premium * 82.000 mp * 50 companii multinationale * 9.500 angajati

  • 3 sali de evenimente

(Impact Press)

Leave a Reply