VIDEO / 45 de traficanti de droguri din Timis si Arad, saltati de mascati si dusi la audieri la DIICOT

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Arad, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, efectueaza, azi, 56 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Arad si Timis.


Descinderile anchetatorilor au loc intr-o cauza privind savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc si efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive, fara drept, toate in forma continuata. De asemenea, sunt puse in executare 89 de mandate de aducere.

S-a retinut ca, in perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, un numar de 45 de faptuitori au detinut si au comercializat droguri de risc si mare risc (cocaina, ecstasy, 3-CMC si canabis) si substante cu efect psihoactiv consumatorilor de pe raza jud Arad si Timis.

Actiunea este realizata cu sprijinul politistilor din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, Cluj, Alba Iulia si Oradea, Inspectoratului Judetean de Politie Arad si jandarmilor din cadrul Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ara si Gruparii Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timisoara.

Suportul de specialitate este asigurat de catre Biroul Tehnic si de Criminalistica din cadrul DIICOT si  Directia Operatiuni Speciale din cadrul IGPR. (V.E.)

Leave a Reply