Accident rutier pe o sosea din Timis! Doua autoturisme s-au tamponat aproape frontal, trei persoane suferind multiple traumatisme

Pompierii militari de la ISU Timis au fost solicitati, in aceasta seara, la ora 17,37, sa intervina pentru salvarea victimelor, in urma unui violent accident rutier produs in localitatea Voiteg.


Potrivit unui comunicat de presa, la fata locului s-au deplasat urgent pompierii din cadrul Sectiei Deta si Detasamentului 2 Timisoara cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere si un echipaj SMURD. La fata locului au fost alocate doua ambulante SAJ.

„In accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme cu patru persoane si au rezultat trei victime. Doua victime au ramas incarcerate. Toate cele trei victime au fost predate echipajelor medicale in stare constienta si cooperanta, prezentand multiple traumatisme si au fost transportate la spital. Cea de a patra persoana implicata nu necesita ingrijiri medicale”, a transmis purtatorul de cuvant al ISU Timis. (I.P.)

Leave a Reply