CULISE: Premiu de 10.000 de euro pentru angajatul Primariei Timisoara care detine o inregistrare cu cearta dintre Fritz si Latcau. VEZI cine pune la bataie banii

In plin scandal al premiului in bani oferit de catre primarul Timisoarei, Dominic Fritz, presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, un om de afaceri din orasul de pe Bega arunca pe piata o oferta absolut halucinanta. Rugbistul milionar Dan Dinu – prima persoana care a atras atentia ca cei 30.000 de euro incasati de Maia Sandu ar putea fi catalogati drept o spaga, chiar daca vin la pachet cu premiul “Timisoara Pentru Valori Europene” – anunta ca pune la bataie o suma importanta de bani pentru a obtine o inregistrare din Primaria Timisoara.


„Ca tot e la moda zilele astea sa dai premii, m-am gandit sa dau si eu un premiu, in valoare de 10.000 EUR, angajatului din PMT, care are inregistrarea cu Dominic Fritz si Ruben Latcau in care cei doi se injura si ameninta (…). Fac mentiunea, ca voi plati catre stat si toate taxele ce deriva din acest premiu! Astept mesaj in privat! Pretind si promit confidentialitate!”, este mesajul publicat de Dinu pe pagina sa de Facebook.

Pana in prezent, oferta milionarului care a adus Timisoarei mai multe titluri de campion national cu echipa de rugby a orasului a fost validata prin like de aproape 350 de persoane si a intrunit 40 de comentarii, care de care mai spumoase.

Reamintim ca, dupa ce administratia USR-ista a Timisoarei a incercat sa-i gaseasca „nod in papura” intreprinzatorului de succes Dan Dinu, care detine un hotel si mai multe restaurante in Timisoara, acesta a devenit un hater asumat al Salvatorilor Romaniei, fiind intr-o persiflare politica continua pe retelele de socializare.

Ramane de vazut daca premiul sau va starni interesul celor care detin filmari compromitatoare cu edilii din fruntea orasului. (Mara Ion)

Leave a Reply