VIDEO / Traficant de droguri din Timisoara, prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda 1,4 kilograme de marfa cu 50.000 de lei

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus, ieri, retinerea unui inculpat, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si efectuare fara drept de operatiuni cu produse stiind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.


S-a retinut ca, in ziua de 18.01.2024, inculpatul a fost prins in flagrant, pe raza judetului Cluj, in timp ce comercializa cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme substante interzise ( 4-CMC, drog de mare risc si 2MMC, substanta psihoactiva), pentru suma de 50.000 lei.

Astazi, a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis cu propunerea de  arestare preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile judiciare realizate impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara.
Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj si Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (V.E.)

 

Leave a Reply