Gala Campionilor de Automobilism & Karting Timis 2023, bilant festiv pentru toti pilotii si copilotii de raliu din zona de vest a tarii

Asociatia Auto Club Rally Timis organizeaza Gala Campionilor de Automobilism & Karting Timis 2023, un eveniment de anvergura asteptat de toata suflarea pilotilor si copilotilor de raliu din Timis, la finalul unui sezon automobilistic extrem de solicitant si de spectaculos.


Marele conclav al celor mai buni piloti si copiloti de raliu din Timis va avea loc, sambata, 27 ianuarie, de la ora 17, si va fi gazduit de restaurantul Popasul Caprioarei, din comuna Sag, la nici 15 kilometri de Timisoara.

Dupa cum ne-a transmis Ladislau Giurisici, presedintele Asociatiei Auto Club Rally Timis si sufletul acestei intreceri automobilistice de traditie in zona de vest a tarii, in cadrul celui mai important eveniment festiv din lumea sportului cu motor timisan va avea loc premierea pilotilor de raliu si a echipajelor care au obtinut cele mai bune performante la Campionatul de Automobilism & Drift & Karting Timis, editia a XXIII-a.

Gala se desfasoara sub auspiciile Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), motiv pentru care organizatorii se asteapta ca, alaturi de sportivi, arbitri si VIP-urile locale, seara campionilor de raliu din Timis sa fie onorata si de oaspeti de seama de la Bucuresti. (C.R.)

Leave a Reply