Ciclistul Attila Malnasi de la Velocitas Timisoara este noul vicecampion balcanic la Cyclocross, dupa ce a parcurs un traseul plin de zapada la Vatra Dornei

In ultimele doua weekenduri, membrii clubului Velocitas au participat cu succes la doua evenimente de elita: Campionatul Balcanic de CX si Campionatul National de Cyclocross, sezonul 2023-2024, aducand acasa locuri pe podium si recunoasterea meritata a performantelor lor exceptionale.


Cupa nationala de cyclocross, sezonul 2023-2024, Vatra Dornei CX Cup 2024, care a avut loc in 20 ianuarie la Vatra Dornei, judetul Suceava, a marcat si prima editie a Campionatului Balcanic de CX.

In conditii dificile, cu un traseu acoperit in totalitate cu zapada, ciclistii Velocitas au demonstrat rezilienta si determinare, ocupand pozitii de frunte in clasamentele competitiei.

La finalul competitiei, Attila Malnasi a ocupat locul intai la CN CX 2023-2024, la cartegoria Elite M, dar si locul al doilea in Campionatul Balcanic CX. De asemenea, Eduard Jula s-a clasat pe locul 1 CN CX 2023-2024, categoria Youth B M, iar Georgian Grec a ocupat locul intai la CN CX 2023-2024, categoria Master 1 M.

La Cupa nationala de cyclocross, sezonul 2023-2024, Vatra Dornei CX Cup 2024, au mai participat si:

  • Stefan Bocsan, locul 3 – categoria Youth A M

  • Paul Muntean, locul 2 – categoria Master 1 M

  • Tiberiu Nagy, locul 2 – categoria Master 2 M

A doua competitie, Campionatul National de Cyclocross, sezonul 2023-2024, desfasurat la Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, in 14 ianuarie. La final, Attila Malnasi a castigat locul I la categoria Elite M. De asemenea, Paul Muntean a ocupat locul I la categoria Master 1 M, iar Peter Zoltan a castigat locul I la categoria 2 M.

La Campionatul National de Campionatul National de Cyclocross sezonul 2023- 2024 au mai participat:

  • Georgian Grec – locul 3 (categoria 1 M)

  • Tiberiu Nagy – locul 3 (categoria 2 M)

Clubul Sportiv Velocitas din Timisoara doreste sa multumeasca sponsorilor si partenerilor sai pentru sustinerea acordata. Corratec, Roland, imobiliare.ro, Helbako Group, Agroland, Cottontex Romania, MVTech – Microvision Technologies, Contakt si Chimpanzee Natural Nutrition au fost alaturi de noi si au contribuit esential la realizarea acestor performante remarcabile.

Felicitari ciclistilor Velocitas pentru rezultatele extraordinare obtinute in aceste competitii si pentru reprezentarea de exceptie a clubului si a orasului Timisoara in lumea ciclismului national si international! Ne mandrim cu voi! (Clubul Sportiv Velocitas – Ovidiu Danciut)

Leave a Reply