Un sofer drogat a dat radarul peste cap, pe un drum national din Timis. S-a ales cu dosar penal si o amenda de 1.458 de lei

Astazi, in jurul orei 17,45, politistii Serviciului Rutier Timis au depistat, pe DN 6, un sofer ce conducea un autoturism cu o viteza de peste 150 de km/h pe un sector de drum cu limita de viteza de 100 km/h.


Barbatul, in varsta de 30 de ani, a fost depistat de politisti cu ajutorul aparatului radar, in apropierea localitatii Sustra, conducand cu o viteza de 154 km/h.

Totodata, in urma testarii cu aparatul din dotare a barbatului, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive.

Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, barbatul fiind condus la o unitate spitaliceasca, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive.

De asemenea, conform legislatiei in vigoare, acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.458 de lei pentru depasirea vitezei regulamentare. (I.P.)

 

Leave a Reply