Fosta judecatoare Camelia Bogdan, atacuri adresa magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce a pierdut procesul cu Grivco

Fosta judecatoare Camelia Bogdan a lansat noi atacuri si amenintari la adresa magistratilor, dupa ce a pierdut procesul cu Grivco. “Traim intr-o tara de mana a treia”, a fost unul dintre mesajele transmise de fosta judecatoare exclusa din magistratura.


In 17 ianuarie 2024, fosta judecatoare Camelia Bogdan a pierdut la Curtea de Apel Bucuresti, procesul cu firma Grivco. Grivco ceruse instantei sa constate caracterul ilicit al afirmatiilor pe care fost judecatoare le face despre firma, in urma excluderii sale din magistratura.

In urma deciziei Curtii de Apel, Camelia Bogdan a lansat o noua serie de atacuri si amenintari la adresa magistratilor si a sistemului judiciar din Romania.

Fosta judecatoare spune ca judecatorii care nu i-au dat dreptate au comis o ilegalitate („E ilegal”, „E o deturnare a legii”, „Am fost frapata de incalcarea normelor de drept civil”). Camelia Bogdan isi acuza fostii colegi de incompetenta („Completul a demonstrat crasa necunoastere a institutiei raspunderii civile delictuale”).

Camelia Bogdan, care in prezent este angajata unui offshore din insulele Cayman, spune ca Romania este „o tara de mana a treia”, in care „nu ai voie sa vorbesti de spalare de bani”.

Ea ameninta ca va arata „autoritatilor internationale in ce tara se traieste”.

Reamintim ca judecatoarea Camelia Bogdan, care a fost exclusa din magistratura dupa ce a falsificat sistemul Ecris, a creat un complet fantoma si a pronuntat o sentinta ilegala, desfiintata ulterior de Inalta Curte sustine ca ar fi fost victima unui complot al sistemului judiciar: Am fost exclusa din magistratura dupa ce am aratat cum este deturnata justitia romana in scopul spalarii banilor”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Grupului de Investigatii Politice. (V.E.)

Leave a Reply