„UVT pentru elevi” / Universitatea de Vest din Timisoara lanseaza programul integrat de sprijin pentru elevii din toata tara

Universitatea de Vest din Timisoara (UVT) revine si in acest an universitar cu un amplu program de sprijin pentru elevii din intreaga tara, format din sesiuni de pregatire pentru examenul de bacalaureat, concursuri dedicate elevilor, webinare de dezvoltare personala si consiliere individuala in cariera.


In acest context, luni, 29 ianuarie 2024, incepand de la ora 13, in amfiteatrul A01 (sediul principal UVT, V.Parvan nr.4), va avea loc conferinta de lansare a programului integrat „UVT pentru elevi”. 

Din partea conducerii UVT, la eveniment va participa rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, conf.univ.dr. Madalin Bunoiu, prorector UVT responsabil cu strategia academica si relatia cu studentii, dl. Marin Popescu, director al Departamentului pentru Relatia cu Mediul Preuniversitar din UVT, dr. Vlad Chereches, director al Departamentului Managementul Calitatii din UVT. Ca invitati, vor participa la eveniment si doamna prof. Aura Codruta Danielescu, Inspector Scolar General la ISJ Timis, alaturi de presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Timis, Alexandru Pau, si presedintele Asociatiei Judetene a Elevilor, Luca Munteanu. (I.P.)

Leave a Reply