Fratii Paval, interzis la ridicarea de blocuri in Dumbravita, la periferia Timisoarei! In schimb, aprobare pentru cel mai modern magazin Dedeman din tara

O noua investitie privata de proportii este pregatita in vecinatatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde. Fratii Paval nu au primit si acceptul de a construi si blocuri in Dumbravita.


“In calitate de primar sunt in discutii periodice cu reprezentantii companiei si va asigur ca planul de ridicare a magazinului merge mai departe. Imi doresc ca zona adiacenta drumului E671 (Calea Aradului) sa cunoasca o dezvoltare comerciala.

Trebuie sa se stie ca Dedeman a achizitionat un teren care permitea atat constructia magazinului, cat si blocuri! Le-am transmis viziunea actualei administratii, de a opri dezvoltarea de noi blocuri si de a crea in locul lor o galerie comerciala aditionala magazinului lor.

Repet si vreau sa pun capat dezinformarilor lansate de catre o consiliera din Dumbravita: vom avea in Dumbravita cel mai mare si mai modern magazin Dedeman din tara! Dumbravita dovedeste ca este un partener serios pentru toti investitorii care aduc beneficii localitatii, prin locuri de munca, taxe si impozite”, a transmis Horia Bugarin, primarul Dumbravitei, citat de Ziua de Vest.

Dedeman a achizitionat, in 2022, de la Tiriac Imobiliare, un teren in suprafata de 14,5 hectare in nordul Timisoarei (mai exact pe terenul comunei Dumbravita), langa IKEA, intr-o tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Colliers.

Fratii Dragos si Adrian Paval vor construi acolo al treilea magazin Dedeman din zona Timisoarei, unde mai au doua magazine, unul langa Shopping City din Calea Sagului, celalal pe strada Divizia 9 Cavalerie.

Cei de la Colliers sustin ca Dedeman a facut o afacere buna cumparand terenul de langa Ikea.

„Dedeman a cumparat unul dintre cele mai bune terenuri din Timisoara, din punctul de vedere al potentialului imobiliar. Zona Dumbravita creste constant de cativa ani, iar aceasta tendinta va continua odata cu deschiderea magazinului Ikea si a directiei de expansiune a dezvoltarilor rezidentiale. In aceste conditii, viitorul proiect – indiferent de configuratia ce va fi decisa de noul proprietar – are toate sansele sa devina un magnet pentru intreaga regiune de Nord-Vest a tarii”, a explicat Sinziana Oprea, director in cadrul Colliers Romania.

Dedeman este cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani. Fratii Paval detin 57 de magazine si au peste 12.000 de angajati in toata tara. (I.P.)

2 thoughts on “Fratii Paval, interzis la ridicarea de blocuri in Dumbravita, la periferia Timisoarei! In schimb, aprobare pentru cel mai modern magazin Dedeman din tara

  1. Născut în Timișoara în 1970 sînt de părere că într-o buna zi veți plăti scump MEGACOLONIZAREA forțată a Timisoarei….. lăcomia banilor și a profitului sînt adevaratul motiv… numai cei care nu au avut bani nu au investit în imobiliare la TM… Fraților ați fi în stare să aduceți toată țara la Timișoara….nu va ginditi ca am ajuns ca furnicile… auzi tu frații Pavel deștepții… nu e destul de blestemată Dumbrăvița….. dacă ar putea sa mute tot JUD. MH și GJ BUNĂ în jurul Dumbravitei… ar face-o numai pentru bani.. BRAVO AUTORITĂȚILE… O GURĂ DE AER ÎN PLUS pt Timișoara.

    Curînd vine ziua cînd aerul nu va mai respirabil la Timișoara … mai vine și ziua unei mari crize mondiale ….. cind mulți vor fugii din TM încotro vad cu ochii… apartamentele, casele și terenurile voastre vor valora ZERO….

Leave a Reply