Doi politisti s-au luat la bataie pe o strada din Slatina, dupa o sicanare in trafic. IPJ Olt anunta verificari interne

Doi politisti s-au batut pe o strada din Slatina, dupa o sicanare in trafic. Unul dintre agenti a ajuns la spital, dupa ce a incasat cateva lovituri de la colegul cu trei ani mai tanar.


La data de 28 ianuarie a.c., in jurul orei 12, Inspectoratul de Politie Judetean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul ca o persoana ar fi fost agresata fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, judetul Olt.

La fata locului, s-au deplasat politistii din cadrul Politiei Municipiului Slatina. Din primele verificari, politistii au stabilit faptul ca, pe fondul unor sicanari in trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tanar de 32 de ani, din municipiul Slatina, judetul Olt, ar fi agresat fizic un alt tanar de 35 de ani, din comuna Curtisoara, judetul Olt”, transmite IPJ Olt.

La fata locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat ingrijiri medicale tanarului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

In cauza, politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul si dispunerea de masuri legale. De asemenea, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca ambii tineri sunt politisti, astfel ca au fost demarate verificari interne“, se arata in finalul comunicatului. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply