EXPO Mobila Timisoara / CCIA Timis deschide calendarul expozitional 2024 cu „parada” producatorilor romani de mobila (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la prima editie din acest an a EXPO Mobila Timisoara care va avea loc in perioada 15 – 18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.


EXPO Mobila Timisoara reuneste un numar important de producatori romani, din Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timisoara si judetul Timis, dar si din Republica Moldova si Spania, alaturi de importatori recunoscuti din domeniu, interesati sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

Prezenta pentru a treia oara in expozitie, reprezentanta unei firme producatoare din Spania expune spre vanzare o multitudine de modele de fotolii, canapele si coltare modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomanda si aplicatie, acordand  reduceri generoase de pana la 50%.

Prima editie a EXPO Mobila Timisoara din 2024 prezinta intreaga varietate de piese de mobilier pentru apartament, casa la curte sau birou – multe unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilitati de decorare, paturi si saltele cu functionalitati imbunatatite pentru un somn odihnitor, cat si o multitudine de canapele in tendintele anului.

Publicul larg si cel profesionist – arhitecti de interior, designeri de mobilier, vor avea multe motive care sa le trezeasca interesul pentru EXPO Mobila Timisoara: zeci de stiluri (clasic, modern) si variate tipuri de modele si design; preturi de producator potrivite pentru toate bugetele; consiliere pentru alegerea celor mai bune piese de mobilier; achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale.

Pe intreaga perioada a EXPO Mobila Timisoara, vor avea loc campanii promotionale si se vor acorda discount-uri importante.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10 – 20, duminica, orele 10 – 18. Intrarea este libera.

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0721 260 974, e-mail: roxana_bonchis@yahoo.com, Roxana Bonchis – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply