FOTO / Expozitie cu peste 170 de instalatii luminoase, in Iulius Gardens: tigri, delfini, un pui de elefant in marime naturala si alte creatii, la „The Glowing Garden” (P)

Ne-am propus sa cream in Iulius Town o lume magica, unde toti membrii familiei, indiferent de generatie, sa paseasca intr-un taram fermecat. O expozitie cu peste 170 de instalatii luminoase, reprezentand animale, unele chiar in marime naturala, flori si multe alte creatii magice pot fi admirate in Iulius Gardens.


The Glowing Garden” recreeaza traditionalele felinare chinezesti de Anul Nou, care au impresionat intreg mapamondul. Pana pe 24 martie 2024, Iulius Gardens va gazdui peste 170 de instalatii luminoase.

Un pui de elefant in marime naturala, tigri in jungla, delfini sau pasari flamingo, gradini cu fructe gigant, personaje din basme sunt cateva dintre creatiile expuse in Iulius Gardens. Figurinele sunt luminate cu becuri LED, pentru un consum responsabil de energie electrica.

Expozitia este deschisa zilnic, in intervalul orar 16.00 – 22.00, iar achizitionarea biletelor se face la intrarea in expozitie. Pretul unui bilet pentru adulti este 35 de lei, pentru copii si pensionari este de 30 de lei, iar un pachet pentru o familie formata din doi adulti si doi copii este de 120 de lei. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuita. Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina de Facebook a evenimentului.

„The Glowing Garden” este o expozitie realizata de Agentia Coco, alaturi de ingineri si designeri din diferite tari. „Organizam astfel de evenimente in toata lumea, iar faptul ca am reusit sa facem posibila expozitia dedicata traditiilor chinezesti este o onoare pentru noi.

Indiferent de tara in care ne aflam, magia figurinelor stralucitoare are acelasi efect pentru fiecare vizitator: il transporta inapoi in copilarie, unde totul este posibil. Cred ca fiecare dintre vizitatori va fi surprins de expozitie si va pleca din «The Glowing Garden» cu un zambet larg”, a declarat Dan Firoiu, proprietar al Coco Agency.

Vino in Iulius Town si retraieste magia basmelor, la „The Glowing Garden”! (I.P.)

Leave a Reply