PE SURSE! Incident la o alta partida de vanatoare din Timis, organizata pe fondul didactic al Universitatii de Stiintele Vietii din Timisoara / Drept la replica al USVT

In plin scandal al accidentului de vanatoare de pe fondul Brestovat, de duminica dimineata, cand un barbat a fost impuscat in abdomen si a fost transportat la spital cu elicopterul, ne-au parvenit informatii despre un alt eveniment in care integritatea fizica a unui tanar a fost pusa in primejdie, tot la o partida de vanatoare din Timis.


De aceasta data, este vorba despre un fond didactic gestionat de Universitatea de Stiintele Vietii din Timisoara, iar la descinderea in teren, in cautatea de iepuri si fazani, au participat mai multi studenti.

Publicam mesajul primit la redactie, cu mentiunea ca toate informatiile primite, in ultimul timp, de la colaboratorul nostru extrem de bine conspirat in mediul academic s-au dovedit a fi nu numai reale, ci si bine documentate…

„Vineri in data de 26.01.3024, seful de lucrari Dragomir Petru a organizat pe fondul didactic 41 Cralovat al USVT o vanatoare la iepuri si fazani. Se pare ca si aici a avut loc un accident de vanatoare intre studenti care a fost musamalizat de catre organizator.

Astfel ca unul dintre studentii de anul 4 pe nume Maigut Mihai l-ar fi nimerit cu alicele prin picioare pe studentul Robert Orban tot din anul 4. Interesant este ca studentul Maigut Mihai este un vanator experimentat, tragator de talere si vicepresedinte al Clubului de vanatoare Timisoara.

Faptul ca organizatorii de vanatoare tainuiesc astfel de fapte constituie infractiune si se pedepseste conform legii. Daca pe un fond didactic se intampla astfel de lucruri, unde se presupune ca studentii trebuie sa invete exact cum se manuieste o arma si cum se trage in siguranta, inseamna ca lucrurile au scapat de sub control”.

In urma acestor dezvaluri, este posibil ca politistii de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante periiculoase din cadrul IPJ Timis sa puna macar cateva intrebari, pentru a nu deranja prea tare pleiada de persoane influente de la universitatea timisoreana. (V.E.)

UPDATE: “Partida de vanatoare organizată la Fondul didactic nr. 41 Cralovat, gestionat de catre U.S.V. ”Regele Mihai I” din Timisoara, prin Facultatea de Inginerie si Tehnologii Aplicate, s-a desfasurat cu respectarea tuturor procedurilor interne si a normativelor legale în vigoare, fara a se inregistra vreun incident. Mentionam ca au fost solicitate declaratii in acest sens de la persoanele participante care certifica faptul ca nu inregistrat niciun incident.

Va rugam ca, in viitor, in cazul unor itformații cu caracter ”pe surse” in care este implicata Universitatea de Stiintele Vietii ”Regele Mihai I” din Timisoara sa ne solicitati un punct de vedere oficial pentru clarificarea situatiei. Va multumim! (Prof.univ.dr. Camen Dorin – Dumitru, decan, Facultatea de Inginerie si Tehnologii Aplicate)

2 thoughts on “PE SURSE! Incident la o alta partida de vanatoare din Timis, organizata pe fondul didactic al Universitatii de Stiintele Vietii din Timisoara / Drept la replica al USVT

  1. Faptul ca ii gazduiti unui anumit avocat frustrarile pe site-ul vostru, in articole aflate sub semnul probabilitatilor, nu ii garanteaza acestuia ca va mai fi primit la vanatori organizate avand in vedere apetitul lui pentru vanat si care a depasit de fiecare data limitele autorizatiei de vanatoare. Si aici, in cazul/cazuri de acest fel se pot (auto)sesiza cei de la arme.

Leave a Reply