RETIM: Orice generator de deseuri are obligatia de a detine contract de prestari servicii incheiat numai cu operatorul licentiat/ autorizat (P)

RETIM Ecologic Service SA are competenta, dotarea tehnica si experienta necesara pentru a presta o salubrizare eficienta conforma unui sistem de management integrat a gestionarii deseurilor la standardele europene. Dorindu-ne o colaborare eficienta si reciproc avantajoasa, va spunem bun venit!


In cazul in care sunteti un utilizator, persoana fizica, si nu aveti un contract de prestari servicii cu Retim puteti accesa acest site. Pentru utilizatorii din municipiul Timisoara care la data de 1 august 2018 detin un contract valabil cu Retim, NU este necesara accesarea acestui site.

Astfel, pentru a beneficia de serviciile noastre va rugam sa completati formularul de contract. Dupa inregistrarea si validarea datelor dumneavoastra, in termen de cateva zile, va vom transmite contractul de prestari servicii de colectare deseuri pe adresa de email pe care ne-o veti pune la dispozitie.

Pentru completarea contractului veti avea nevoie de o imagine (jpg, jpeg sau png) a actului de identitate!

RETRAGERE CONTRACT

Formularul de retragere se utilizeaza numai de catre consumatorii persoane fizice/ asociatii de proprietari care au optat pentru incheierea contractelor de prestari servicii la distanta, in termen de cel mult 14 zile, conform prevederilor OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Va atentionam ca in conformitate cu prevederile legii in vigoare orice generator de deseuri are obligatia de a detine contract de prestari servicii incheiat numai cu operatorul licentiat/autorizat, lipsa sau refuzul utilizatorilor de a incheia contract de prestari servicii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

Pentru retragerea contractului puteti sa completati formularul de retragere si sa-l trimiteti scanat prin e-mail la adresa: contact@retim.ro

(I.P.)

Leave a Reply