Politistii au facut ravagii pe sosele, in cadrul actiunii Blocada: Sute de soferi au ramas fara permis de conducere

Peste 450 de permise de conducere au fost retinute de politisti in cadrul actiunii rutiere Blocada, iar cele mai multe dintre acestea, 247, pentru depasirea vitezei legale, transmite News.ro.


Reprezentantii Politiei Romane au anuntat faptul ca peste 4.500 de politisti si jandarmi au actionat sambata, in cadrul actiunii Blocada, pentru asigurarea unui climat de ordine publica, prevenirea faptelor cu violenta, prevenirea traficului si consumului de droguri, precum si pentru cresterea gradului de siguranta rutiera.

Au fost organizate 534 de filtre, in cadrul activitatilor desfasurate, fiind verificate 9.474 de autovehicule si legitimate 14.868 de persoane. Actiunile pentru prevenirea accidentelor de circulatie si cresterea sigurantei in trafic au continuat, fiind efectuate 5.402 testari cu dispozitive etilotest/ alcooltest si 242 cu aparatul din dotare, pentru depistarea conducatorilor aflati sub influenta substantelor psihoactive.

In cadrul actiunii Blocada, politistii au constatat 34 de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 459 de permise de conducere, dintre care 45 pentru alcool si 247 pentru viteza. Totodata, au fost retrase 207 certificate de inmatriculare. (V.E.)

Leave a Reply