Demisie de rasunet din AUR Timis! Colonelul (r) Cornel Iures a renuntat la carnetul de partid, dupa doar 10 zile petrecute alaturi de „camarazi”

Nici macar doua saptamani nu a rezistat Cornel Iures, purtatorul de cuvant al AUR Timis, alaturi de noii sai camarazi. Colonelul in rezerva, pensionat recent din structurile DGA, a anuntat, aseara, pe contul sau de socializare ca „s-a terminat” si ca-si cere scuze pentru ca a crezut in drapelul pe care a jurat cand a intrat la Academia de Politie.


„Am intrat in AUR, cateva zile in urma, crezand in DRAPELUL pe care am jurat la 18 ani . Am constatat ca sunt asemenea altora, asemenea celor care ne toooot conduc, dupa 1989… S-a terminat! Imi cer iertare public pentru ca am crezut! Romania mea, Romania ta, Romania noastra… va fi ce va fi sa fie!”, a marturisit Iures.

„Am fost ofiter, om dedicat TARII. Nu am fost si nu sunt politician. Atat cat ma cunosti, ma intrevezi langa / alaturi de ieftini? In numele educatiei si autoeducatiei, am sperat”, a mai spus fostul purtator de cuvant al AUR, raspunzand unor intrebari venite de la comentatori.

Despartirea intempestiva de partidul lui George Simion este cu atat mai surprinzatoare, cu cat, in 25 ianuarie, cand s-a inregimentat in partid, a profetit ca 2024 este anul victoriei pentru AUR. Ce s-a intamplat in cele 10 zile de politician, pentru ca dezamagirea sa fie atat de mare incat sa spuna ca nu poate sta alaturi de „ieftini”, este greu de presupus.

Poate, constientizarea fatului ca, in toamna, nu va fi prinde un loc eligibil pentru Parlamentul Romaniei.

”Fata de anul 2020, cand am reusit sa obtinem 10% din locurile din Parlament, astazi suntem mult mai puternici, mai hotarati si avem alaturi de noi specialisti pe care ii sustinem pentru a indrepta ceea ce este de indreptat in domeniile-cheie ale societatii si economiei. Anul acesta este anul marilor schimbari. In urma alegerilor parlamentare din toamna, vom avea o noua componenta a Parlamentului si un nou Executiv”, a sustinut Cornel Iures, cu inflacarare, inca din prima zi in care a pasit peste pragul AUR Timis.

„Celor din conducerea AUR chiar le pare rau pentru decizia lui Iurea de a pleca din partid. Nu s-au asteptat…”, ne-a dezvaluit un alt politist pensionar care a intrat, de curand, in structurile Alianta pentru Unirea Romanilor. (G.I.)

10 thoughts on “Demisie de rasunet din AUR Timis! Colonelul (r) Cornel Iures a renuntat la carnetul de partid, dupa doar 10 zile petrecute alaturi de „camarazi”

  1. Nu am ales să intru în politică pentru capătuială! Atât! Dacă cei în rândurile cărora am intrat cu sufletul…nu știu/nu vor/nu acceptă să folosească rațional și pragmatic resursa umană…am decis să plec. Nu am fost, nu sunt și nu voi fi un fripturist, un ciolanist! Și…mai ales… nu voi sluji oameni ieftini sau, în orice caz, oameni inferiori mie! Nu am fost și nu-s vreun politician! AM FOST ȘI VOI FI UN BIET SLUJITOR AL ȚĂRII MELE! Nu continui a vorbi mai mult…

  2. Esti un mincinos si un portunist, renunta la pensia nemeritata si pe urma sa vorbesti ca esti un biet slujitor al tarii…Rusine

  3. @cornel cand ti-ai batut nevasta erai un biet slujitor al lui Bacchus (zeul vinului) sau a lui Ares( zeul razboiului)? Consider ca esti un biet slujitor a lui Loki ( zeul inselaciunii), altfel nu ne explicam cum ti-ai permis sa te autonumesti purtator de cuvant, corect era sa stim si noi membrii de partid acest aspect de la tine ….nu sa aflam din presa ca tu esti purtatorul nostru de cuvanta

  4. un alt politist pensionar … Filips Fripturis Oportunitus Stancu.. lingău tanchist te cauta colonu prin cur și tu umbli dupa gaur

  5. ”Nu am fost, nu sunt și nu voi fi un fripturist, un ciolanist!”
    Dragă Cornel, parcursul tău profesional, ca și al atâtor altor confrați de ai tăi din zona folclorică, alde Coclitul și mulți alții, tocmai asta indică, faptul că îți plac banii, îți place lingușeala, îți plac slugile … în ceea ce privește munca și opiniile contrare, cât mai răruț spre deloc.
    Deși politica era arena perfectă pentru fripturiști ca tine, a fost decizia corectă…
    ”AM FOST ȘI VOI FI UN BIET SLUJITOR AL ȚĂRII MELE!” Nu, nu ai fost un biet slujitor al țării tale… Sistemul MAI tocmai asta formează, ratați…

  6. Vă doresc sănătate! Aveți cu toții dreptul de a opina, de a sluji pe cine doriți. Tocmai pentru că eu sunt RATAT, așa cum spune aici personajul,,2009,, am ales să trăiesc într-o altă țară, o țară în care voi trăi alături/ împreună cu a mea soție. Să fiți sănătoși!

  7. Dragi foști colegi din AUR, pentru că subînțeleg că de-alde voi încercați acum să cuvântați pe aici,sub protecția anonimatului! Recomand, vă rog politicos să fiți atenți la ce spuneți public. Apoi, înțelegeți că eu nu-s în vreun război cu voi. Nu-s în război cu nimeni. Și nu doar că vreau pacea
    pentru fiecare, în câteva zeci de zile… nu voi mai fi pe aici. Despre pensie (pentru necunoscători sau prost ( nu PROȘTI!:) informați.)Beneficiez de o pensie de serviciu. Nu am pensie specială. Pensia mea a sosit în urma anilor în care am slujit în M A I. În sensul și în temeiul legii sunt pensionar la termen, nu înainte de termenul prevăzut de lege.

  8. @cornel crezi ca pensia ta este in temeiul legii? atata timp cat a fost crescuta artizanal? prin simplul fapt ca ti-ai atribuit nemeritat salariu de excelenta si sporuri fara numar, arata faptul ca ai fost un hot ordinar, nu un biet slujitor!
    DNA sa vina sa te ia!!!

  9. Stimată ființă umană cu numele Moravita,vă recomand să fiți atentă la cuvintele și expresiile folosite. Pentru a nu ajunge să ne întâlnim în fața judecătorilor. Sunt pensionar, pot folosi din timpul meu pentru a vă determina legal să vă fundamentați/ probați afirmațiile făcute mai sus. Vă doresc sănătate, ființă umană cu ,,numele,, Moravita!

Leave a Reply