Lovitura de imagine! Primarul Dominic Fritz anunta ca s-a saturat de promisiuni si ca noul stadion al Timisoarei va fi finantat 100% din fondurile orasului

Primarul Dominic Fritz a anuntat, vinerea trecuta, constructia noului stadion din Timisoara, „Arena Eroii Timisoarei”. Stadionul are o capacitate de 10.101 locuri si urmeaza sa fie construit in zona Calea Buziasului.


„Firma care a facut proiectul tehnic deja are contract cu noi si pentru executia proiectului. Adica, incepem constructia in perioada imediat urmatoare. Am pus si bani in bugetul de anul acesta, doar sa-l voteze Consiliul Local”, a transmis Dominic Fritz printr-o postare publica.

Liderul consilierilor judeteni USR, Vlad Sendroiu a spus ca „stadionul Dan Paltinisanu, aflat in administrarea Consiliului Judetean, se afla in paragina, iar constructia unui nou stadion in locul acestuia e doar un subiect de gargara politica intre PNL si PSD.”

Nicolae Robu a promis stadion in 2012 si in 2016, sefii CJ Calin Dobra si Alin Nica au promis si ei stadion in 2016 si 2020. Singurul stadion care se si realizeaza este Eroii Timisoarei, pentru care administratia lui Dominic Fritz da ordinul de incepere al lucrarilor.

De cand stadionul „Dan Paltinisanu” a fost inchis, cu promisiuni desarte din partea Consiliului Judetean si din partea Guvernului ca v-a fi reabilitat, timisorenii au pierdut din spiritul alb-violet. „Multi politicieni au facut tot felul de promisiuni in ultimele decenii. Daca esti serios, lucrurile nu raman pe hartie. Acest stadion e realitate.” a declarat Dominic Fritz, primarul orasului.

Stadionul reprezinta munca unei administratii profesioniste, care lucreaza  pentru cetatenii ei. Cu o valoare de peste 115 milioane de lei, stadionul este finantat 100% din fondurile Timisoarei. „Nu mai putem astepta stadionul promis de Guvern si de Consiliul Judetean! Eroii Timisoarei, copiii nostri si sportul timisorean merita un stadion”, a mai declarat Dominic Fritz. (Primaria Timisoara)

 

Leave a Reply