Cauza accidentului de la Teatrul German din Timisoara: „Unul dintre masinisti s-a impiedicat si, in cadere, a antrenat un element de decor”

In seara zilei de duminica, 4 februarie 2024, in timpul spectacolului Livada de visini, care se desfasura in sala Teatrului German de stat Timisoara, a avut loc pe scena un incident in care au fost implicati o actrita si doi masinisti. Unul dintre masinisti s-a impiedicat si – in cadere – a antrenat un element de decor care a cazut pe el si pe actrita ce isi sustinea rolul.


Reprezentatia a fost oprita fiind solicitat serviciul de urgenta 112, la fata locului sosind un echipaj medical si unul de politie, pentru cercetari. Echipajul medical i-a consultat pe cei trei salariati implicati, dupa care actrita a fost transportata la spital, de unde in jurul orei 24, dupa investigatii efectuate in cadrul serviciului de urgenta, a fost trimisa acasa.

Astazi 5 februarie 2024, cei doi muncitori salariati s-au prezentat la activitatea zilnica, iar actrita nu are programate repetitii ori spectacole.

Teatrul German de Stat a nofiticat incidentul la Inspectoratul Teritorial de Munca Timis si a demarat o ancheta interna pentru a stabili imprejurarile producerii sale.

Multumim publicului pentru intelegere fata de necontinuarea spectacolului. Spectactorii prezenti in seara incidentului pot solicita rambursarea contravalorii biletelor sau pot opta pentru vizionarea unui alt spectacol al Teatrului German de Stat Timisoara pana la finalul lunii martie 2024.

Rugam spectatorii interesati sa contacteze casieria Teatrului German de Stat, tel +40256-435743, e-mail: secretariat@dstt.rotickets@dstt.ro. (Teatrul German de Stat Timisoara – Cristian Vicol)

Leave a Reply