CCIA Timis: Sesiune de informare privind legislatia in domeniul securitatii la incendiu sustinuta de ofiteri de la ISU Timis (P)

Programul CCIA Timis pentru 2024 de informare a agentilor economici cu privire la reglementari legislative in diferite sectoare de activitate, organizat in colaborare cu serviciile serviciile publice deconcentrate din teritoriu in cadrul Acordului de Colaborare cu Institutia Prefectului Judetul Timis, debuteaza cu seminarul privind reglementarile in vigoare pentru obtinerea Avizului si/sau Autorizatiei de Securitate la Incendiu.


Seminarul este organizat de CCIA Timis in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, si se desfasoara in data de 15 februarie 2024, cu incepere de la ora 10, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, et.I.)

Teme abordate:

Solicitarea si depunerea documentatiilor tehnice in format electronic

Masuri si reglementari specifice in domeniul securitatii la incendiu

Oprirea functionarii sau utilizarii constructiilor sau amenajariilor pentru incalcarea grava a cerintei de securitate la incendiu

Tematicile vor fi sustinute de lt.col. Catalin Cosacu – sef Inspectia de Prevenire, lt.col. Marinescu Mircea – adjunct sef Inspectia de Prevenire si cpt. Razvan Zamfira – ofiter specialist Compartiment Avizare-Autorizare, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Tims.

Participarea este gratuita, pe baza de inscriere.

Inscrierile se fac online pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.


Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285 / 0720 444 121 sau e-mail: lbarbu@cciat.ro.

(CCIA Timis – Rodica Olinic)

Leave a Reply