VIDEO / Protest la fabrica Flextronics din Timisoara! Sindicalistii cer demisia directorilor, pentru „management defectuos”

Mai multi membri ai Sindicatului Liber Solectron Timisoara, – cei cu „sange in instalatie”, cum au fost etichetati intr-un mesaj postat pe Facebook – au pichetat, azi, unitatea de productie Flextronics, fabrica de componente electronice de la marginea Timisoarei, solicitand demisia conducerii.


Protestul vine la nici doua luni dupa ultimul avertisment, cand liderii sindicatului au anuntat ca, daca nu sunt rezolvate revendicarile angajatilor, se va iesi in strada.

Astazi, in jur de 200 de angajati din tura de zi, de la Flextronics Timisoara, au fost peste conducerea Flextronics Timisoara – Diana Nastase hr, Sabau hr, klein administrator, Toboiu – administrator si finante, sa le ceara explicatii de ce au primit bonus intre 86-180 lei, in timp ce forma a cheltuit sume imense din fondul de premiere pentru a da celor “convinsi” sa plece de comun acord si sume substantiale pentru “party”… sa nu mai vorbim de bonusurile directorilor…

Reactia Dianei Nastase catre un angajat “tu vorbesti prost si foarte prost” este incalificabila, aceasta fiind sustinuta de catre cei mai sus amintiti! Inca o dovada ca cei sus mentionati la pachet cu toti acolitii lor (“STRATEGUL ‘cap de lista) trebuie sa fie CONCEDIATI URGENT! Daca nu luati masuri, va anuntam oficial ca SINDICATUL LIBER SOLECTRON TIMISOARA va initia masuri de protest”, este avertismentul lansat de sindicalisti, la sfarsitul anului trecut, in 12 decembrie 2023.

In conditiile in care managerii Flextronics Timisoara au ignorat cererile angajatilor, azi s-a pus in aplicare o prima forma de protest: pichetarea fabricii. „Stop rude si amante”, “Pentru munca egala, salariu egal”, “Demisia, management defectuos”, “Huzurul vostru, pe spatele nostru”, “Nu mai furati zilele de concediu”, sunt doar cateva dintre revendicarile sindicalistilor, care au fost prezentate pe mini pancarte A4.

Ramane de vazuuuuu care va fi reactia sefilor de la Flextronics Timisoara, daca vor satisface cererile sindicalistilor sau, dimpotriva, daca vor trece la represalii specifice multinationalelor, in conditiile in care, in ultimii ani, in companiile cu capital strain din Timis, sindicatele au fost desfiintate sau transformate in “sindicate galbene”…  (G.G.)

One thought on “VIDEO / Protest la fabrica Flextronics din Timisoara! Sindicalistii cer demisia directorilor, pentru „management defectuos”

  1. nu e adevarat!
    managementul local nu e defectuos, ci e incapabil si neputincios.
    protestati mai sus, la HEADQUARTER…

Leave a Reply