Manelistul Florin Salam, saltat de politisti intr-un dosar de inselaciune! A tras „teapa” unor miri, dupa ce a incasat onorariu pentru a le canta la nunta

Florin Salam a fost ridicat cu mandat, azi dimineata, si dus la audieri la Politia din Targoviste pentru a da explicatii in dosarul de inselaciune in care este cercetat. Manelistul a ajuns in aceasta situatie dupa ce a luat bani pentru a canta la o nunta, dar nu a ajuns la eveniment.


Dosarul a fost deschis in urma cu cateva zile, dupa ce un barbat din Dambovita a reclamat faptul ca i-ar fi platit manelistului, in 3 transe, suma de 5.500 euro, pentru ca acesta sa ii cante la nunta.

Conform celui care a depus plangerea, totul ar fi decurs conform planului pana pe 21 august, ziua evenimentului. Atunci manelistul ar fi spus ca intarzie, ca intr-un final sa isi inchida telefonul si sa nu mai mearga.

Pagubitul a depus o plangere penala pentru inselaciune la Parchetul de pe langa judecatoria Targoviste. Avocatul a povestit ca Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat insa nu s-ar fi prezentat niciodata.

Conform procedurii, politistii il pot aduce cu mandat la sectia de politie.

Pentru ca cei doi nu aveau un contract scris, ci doar o intelegere verbala, nu s-au putut adresa instantei civile astfel ca a fost facuta aceasta plangere penala pentru inselaciune prin care victima spera sa isi recupereze cei 5.500 de euro.

”I-am achitat artistului Florin Salam, in 3 transe, suma de 5.500 euro, urmand ca in 2021, pe 21 august, sa vina sa imi cante doua ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba pana la 10- 10,30 ca vine, ca ajunge la eveniment. De la 10 jumatate nu a mai raspuns la niciun telefon. Si-a inchis telefoanele”, povesteste victima.

Barbatul spune ca nu are pretentii la daune, ci isi vrea doar banii inapoi.

”Sa ne dea prejudiciul inapoi, doar banii pe care i-am dat atat, nu doresc niciun ban mai mult, decat banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, ca avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au facut. Avem inregistrari, promo, care va dati seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, mai spune barbatul.

Artistul a facut chiar si un clip de promovare impreuna cu barbatul de la care a primit bani. (V.E.)

Leave a Reply