„Cu UPT invat CHIMIE!” / Meditatii gratuite pentru elevii de liceu la Universitatea Politehnica Timisoara

Universitatea Politehnica Timisoara isi asuma ferm angajamentul de a sustine si incuraja excelenta in randul elevilor din mediul preuniversitar. Prin intermediul corpului didactic, UPT sprijina furnizarea unei educatii de inalta calitate si ofera suportul necesar tinerilor care isi doresc sa urmeze studii superioare.


Dupa lectiile gratuite de matematica care se desfasoara pana in 27 mai, UPT anunta lansarea lectiilor de chimie.

Acest program de meditatii gratuite la discipinele Chimie Anorganica si Chimie Organica intitulat „Cu UPT invat CHIMIE” vine in intampinarea elevilor de liceu care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, oferind cursuri gratuite de pregatire predate de cadre didactice universitare de la Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Prin acest program se urmareste recuperarea materiei restante, aprofundarea cunostintelor in domeniile mentionate, recapitularea temelor abordate la clasa, precum si familiarizarea elevilor cu cerintele subiectelor pentru sustinerea examenului de bacalaureat.

Concret, se vor organiza doua grupe de elevi care vor urma sedintele de meditatii la cele doua discipline propuse, Chimie Anorganica si Chimie Organica, conform unei structuri si succesiuni a temelor predate, stabilite pe baza programelor aprobate pentru probele scrise din cadrul examenului national de bacalaureat.

Sedintele de pregatire sunt gratuite pentru elevi si se vor desfasura online pe platforma Zoom Conference, simultan pentru cele doua grupe, in perioada 16 februarie – 20 aprilie 2024, in fiecare zi de sambata, in intervalul orar 12:00 – 14:00.

Inscrierea se face completand online formularul: https://forms.gle/Chg111hb5P6Awwrf7

Participantilor la cursurile gratuite nu li se solicita nici un fel de angajament fata de Universitatea Politehnica Timisoara.

Leave a Reply