Florin Manole, PSD: “Comasam alegerile ca sa scapam de Dominic Fritz si de Clotilde Armand”

Presedintele PSD Sector 1 Bucuresti, Florin Manole, a declarat, intr-o emisiune la Antena 3, ca alegerile vor fi comasate pentru a scapa de Dominic Fritz, primarul Timisoarei. “De aia le organizam, ca sa scapam de dumneavoastra de la Timisoara si de Clotilde Armand, de la Sectorul 1”, a declarat Florin Manole la Antena 3. 


Replica a venit dupa ce Dominic Fritz a repetat ca desi se prezinta drept garantul stabilitatii Guvernul Ciolacu, PNL nu creeaza decat instabilitate, atat electorala, cat si legislativa.

“Suntem cu patru luni inainte de alegeri si guvernul nu este in stare sa vina in fata romanilor si sa le spuna ce vor alege atunci”, a declarat Dominic Fritz.

Temele care ii intereseaza pe romani sunt legate de cresterea preturilor, de ce face guvernul ca sa combata inflatia sau de ce avem un guvern care foloseste inflatia ca sa creasca incasarile la buget. Este absolut cinic ca acum se gandesc poate sa mai scada impozitele pentru cei care castiga salariul minim, dupa ce USR  spune de mult timp ca salariul minim nu trebuie impozitat.

Avem o taxa pe boala care loveste tocmai in cele care au nevoie de protectie: mame sau femei insarcinate. Au introdus supraimpozitarea contractelor part-time, care din nou loveste tocmai in femeile care trebuie sa aiba grija ori de parintii in varsta, ori de copii.

Astea sunt consecintele reale pe care zeci de mii de romani le simt in ziua de astazi. Remarc ca PSD si PNL ne vand toata ziua ca vor stabilitate si apoi vin cu cate o lege care provoaca haos si instabilitate”, a mai spus primarul Timisoarei.

Si primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a simtit nevoia sa-i dea o replica lui Dominic Fritz: “Desi revolutia a plecat de la Timisoara, ceasul se intoarce de la Bucuresti”, a spus Piedone. (USR Timis)

Leave a Reply