USR Timis si Dominic Fritz arunca manusa! “Nicolae Robu continua sa alerge: inca din 2012 fuge de o dezbatere cu contracandidatii sai”

Zilele trecute, Nicolae Robu a dat dovada, din nou, de lasitate. Acesta a refuzat sa-i adreseze macar o intrebare primarului Timisoarei, Dominic Fritz. Aceasta evitare a dialogului nu este deloc surprinzatoare pentru cei care au urmarit parcursul lui Nicolae Robu in politica locala. Din contra, este doar un alt episod dintr-o lunga istorie a fugii de dialog si responsabilitate.


Povestea evitarii oricarei confruntari a politicianului Nicolae Robu e considerabila. Candidat USL la Primaria Timisoara in 2012, dl. Robu se eschiveaza de la orice infruntare cu oponentii. In 2016, procedeaza la fel. In 2020, de la inaltimea mandatului de primar, nici nu mentioneaza numele contracandidatului care-l va si invinge clar in alegeri.

Azi, in 2024, intrat in direct la o televiziune locala, refuza un dialog cu viceprimarul Timisoarei. Probabil i se parea sub demnitatea sa sa discute probleme concrete ale orasului. Mai departe, nici macar nu indrazneste sa-i adreseze primarului Dominic Fritz o intrebare.

Nicolae Robu a obisnuit timisorenii cu lipsa sa de disponibilitate pentru dialogul sincer si deschis. In timpul mandatului sau de primar, a fost notoriu pentru ignorarea opiniei publice si pentru lipsa de consultare a cetatenilor in luarea deciziilor importante. El a preferat intotdeauna sa impuna propriile sale viziuni si interese, ignorand cu desavarsire vocea si nevoile comunitatii.

„Candidatul Nicolae Robu spune cu gura mare ca vrea o dezbatere cu mine. Va avea aceasta dezbatere, desi dumnealui ii e teama sa intre pe un post national de televiziune, sa-mi adreseze o intrebare. Poate asta doar zice ceva despre aroganta si lipsa de asumare, cu care ne-a obisnuit in anii in care a fost primar”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz. (USR Timis)

 

 

Leave a Reply