Valentine’s Day, la Iulius Town Timisoara: premii pentru indragostiti, photo booth si meniuri speciale la restaurantele tale preferate (P)

Iulius Town e destinatia ta preferata de shopping, dar si locul ideal pentru a impartasi momente unice alaturi de persoana iubita. Restaurantele au pregatit meniuri speciale pentru indragostiti, iar photo booth-ul e gata sa surprinda instantanee romantice.


De Valentine’s Day, evoca momentele de inceput ale povestii voastre de iubire si sarbatoreste dragostea cu premii la Roata Cadourilor!

Ce ai zice de o sesiune de shopping, o sedinta foto si o cina romantica la unul dintre restaurantele tale preferate? Vino la Iulius Town, pregateste-i cea mai frumoasa experienta romantica si bucura-te de shopping, explorand optiunile variate pe care brandurile ti le pun la dispozitie! Vei avea parte de incursiuni romantice si de momente pline de bucurie in cautarea cadoului perfect.

Miercuri, 14 februarie, in intervalul orar 15 – 20, indragostitii si nu numai sunt asteptati la etaj, in zona Intersport, cu premii pe loc la Roata Cadourilor, dar si cu sesiuni de fotografie la photocorner si video la 360 photo booth.

Si cum ,,Love and Food – It’s a perfect match!”, restaurantele din Iulius Town, cum sunt Czech In Iulius Town by Staropramen sau Pescada Porto, ofera meniuri speciale cu ocazia celei mai asteptate sarbatori a dragostei, dar si o atmosfera care imbina designul elegant al locatiei cu muzica live.

Si la Daily Timisoara, at Fabrika, Enjoy Sushi, Kai, C House Milano, Fenice Palas Timisoara sau La Trattoria Bistro&Lounge poti petrece seri minunate, pentru ca rasfatul culinar va imbraca cele mai inedite forme.

Esti in cautarea cadoului perfect pentru aceasta zi speciala? Celebreaza dragostea cu rafinamentul floral al buchetelor si surprinde persoana iubita cu bijuterii delicate.

Ai la dispozitie o multitudine de variante, iar, pe langa aranjamentele clasice, poti opta pentru combinatii inedite de flori, inspirate de designul gradinilor. Insoteste aceste buchete cu parfumuri in note fresh, cosmetice sau tinute de la branduri de fashion care exprima personalitatea, definesc stilul si sunt adaptate preferintelor fiecaruia. (Iulius Town Timisoara)

Leave a Reply